Demir: İlhan Hoca çalışmaya aşık

Demir: İlhan Hoca çalışmaya aşık
Konyaspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir, Futbol Arena’nın sorularını yanıtladı. Muhammet Demir, İlhan Palut hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Konyaspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir, Futbol Arena’nın sorularını yanıtladı. Muhammet Demir, İlhan Palut hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Güzel goller attım

Bu sezon kafa golleriyle ön plana çıkmasını değerlendiren Muhammet Demir; “Bu sezon kafa golleriyle başladık ve öyle devam etti, ayaklara da geçme vakti geldi. Nasip oldu, güzel goller attık. Stlimizi biraz değiştirmemiz lazım” dedi.

Aykut Kocaman bende büyük etki yaptı

Çok fazla teknik adam ile çalıştığını söyleyen Demir; “Anadolu takımlarında bir sezonda 4-5 tane teknik adamla çalışıyorsun. Birçoğundan çok şey öğrendim. Aykut Kocaman ile çok kısa çalıştık, hatta çalışamadık gibi. Bende çok büyük etki yaptı. Benim için değerli birisi” açıklamalarını yaptı.

Valencia ve Umut Bozuk’u beğeniyorum

Türkiye’de şu an Enner Valencia’yı beğendiğini söyleyen Demir; “Attığı goller ve performansı var. Sezona iyi başladı. Çok iyi kafa golleri var. Yerli oyunculardan Umut Bozuk’u da beğeniyorum. Avrupa’da beğendiğim forvetler eski dönemlerde oynadılar. Yenilerde çok bir şey bulamıyorum. Futbol çok mekanikleşti. Koşu, güç dayanıklılık gibi oldu. Estetiğin dışında daha skorer, daha savaşçı, daha bitirici oldular” ifadelerini kullandı.

İlhan hoca çalışmaya aşık

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut hakkında özel cümleler kuran Demir; “İlhan Palut hocanın çok büyük hedefleri var. Kısmet olursa bunları gerçekleştireceğine inanıyorum. Çok fazla çalışıyor. İlhan Palut deyince aklıma gelen ilk şey çalışmaya aşık olduğu. İnanılmaz çalışıyor. Bazen beni çok şaşırtıyor. Bazı şeyleri hak edecek gibi gözüküyor. Umarım hedeflediği şeyleri başarır” şeklinde konuştu. SPOR SERVİSİ