CEO Göksu'dan İlhan Palut açıklaması

CEO Göksu'dan İlhan Palut açıklaması
Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu İlhan Palut'un ayrılığına dair açıklamalar yaptı.

İlhan Palut'la çok başarılı 2 sezon yaşadıklarını belirten CEO Mustafa Göksu, "Ama bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Ayrıca hepimizin bildiği gibi son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen bir Konyaspor var. Bu kimsenin beklemediği bir durum"

Sezon başında Avrupa Konferans Ligi ön eleme turlarında Vaduz gibi bir takıma elenmemiz bizde büyük şok etkisi yarattı. Bu şokun kulübümüz üzerinde ciddi maddi ve manevi etkileri oldu

Transferler İlhan Palut'un onayladığı isimlerdi, bir tane bile yönetim kurulumuzun istediği ve hocamızın onay vermediği isim alınmadı. Tüm transferler kendisinin bilgisinde yapıldı. Ortada bir başarısızlık olduğu aşikar. Bizde bir kan değişikliğine gitmek istediğimizi kendisine nazikçe ilettik.

Hocamıza ısrar ve tavsiye ettiğimiz konu ise gençlerimizdi. Ekonomik şartlar hepimizin malumu, kulüpler genç oyuncuları keşfetmek ve oynatmak zorunda. Maalesef bu konuda beklediğimizi İlhan Hocamızdan alamadık. Genç oyunculara şans vermedi yada vermek istemedi

Bazı davranışları konusunda hocayı uzun süredir uyarıyorduk. Ancak hiçbir uyarımız kendisi tarafından dikkate alınmadı ve bir değişim olmadı. Bu konulara fazla girmek istemiyorum ama burası Konyaspor, bu kulübün ağırlığını herkes kaldırmalı ve buna saygı duymalı"

(Ajansspor)