Çaykur Rizesporlu Gustavo: Konya'ya galibiyet adına gideceğiz

Çaykur Rizesporlu Gustavo: Konya'ya galibiyet adına gideceğiz
Çaykur Rizespor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Gustavo Sauer ligin 5.haftasında oynayacakları Konyaspor maçı hakkında konuştu.

Gustavo, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli takım arasının ufak bir sezon öncesi kampı gibi olduğunu belirtti.

İyi çalıştıklarını ifade eden Gustavo, "Çalışmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmaların meyvesini de oynayacağımız Konyaspor maçında alacağımızı düşünüyorum.Takımımızın iyi bir gidişatı var, bunu sürdürmek için Konya'ya galibiyet adına gideceğiz"" dedi.

Gustavo, Çaykur Rizespor'un bu yıl çok iyi bir takım kurduğuna işaret ederek, "Çok iyi bir hocamız var. Ligin başında yakalamış olduğumuz ritmin devamını da getirebilirsek çok güzel bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Çok güzel profesyonel bir çalışma yapılıyor burada. Takımımız çok iyi. Daha da iyi oyuncuların geleceği söyleniyor. Bu şekilde devam edersek ligi üst sıralarda bitiririz." diye konuştu.

Süper Lig'de şu ana kadar gördüğü kadarıyla tüm takımların güçlü olduğunu anlatan Gustavo, "Zorlu bir karşılaşma geçecek. Takımımızın iyi bir gidişatı var, bunu sürdürmek için Konya'ya galibiyet adına gideceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı