Biletler satışta

Biletler satışta
AYOS Konyaspor Basketbol'un ligin 4.haftasında evinde oynayacağı Gaziantep Basket maçının biletleri satışa çıktı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımının 23 Ekim Pazar günü 13.00’de Gaziantep Basketbol ile Selçuklu Spor Salonu’nda oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi dördüncü hafta karşılaşmasının bilet satışı dün itibariyle satışa sunuldu.

Taraftarlar maçın biletlerini passo.com.tr ve Passolig gişelerinden satın alabilirler. Ayrıca maç günü saat 11.00 itibariyle de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nun gişelerinden karşılaşmanın biletlerinin satışı gerçekleşecektir.

Şu an http://www.passo.com.tr ’den satılan Gaziantep Basketbol maçı bilet fiyatları şöyle:

AYOS Konyaspor, 23 Ekim Pazar günü 13.00’de Gaziantep Basketbol ile oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına Selçuklu Spor Salonu’nda yaptığı antrenman ile devam etti.

Başantrenör Engin Gençoğlu gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ile başladı. Taktik çalışma ile devam eden antrenman serbest şut çalışmasıyla sona erdi.

Eksik oyuncusu bulunmayan yeşil-beyazlı ekip, bugün saat 13.15’te basına açık yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

Dev Kartallar, taraftarının desteğiyle rakibini mağlup ederek ligdeki 4. galibiyetini almayı hedefliyor. Yönetim de zorlu mücadele öncesinde taraftara destek çağrısı yaptı.