Beşiktaş - Konyaspor maçının biletleri satışa çıktı! Yeşil-beyazlı taraftarlar İstanbul'a gidecek!

Beşiktaş - Konyaspor maçının biletleri satışa çıktı! Yeşil-beyazlı taraftarlar İstanbul'a gidecek!
 Muhabir
Süper Lig'in 26.haftasında oynanacak Beşiktaş - Konyaspor maçının biletleri satışa çıktı.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. 19 Şubat Pazartesi günü Tüpraş Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Maçın biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları 600 ile 10 bin 500 TL arasında değişiyor.

Konyaspor taraftarına ayrılan misafir takım tribünü bilet fiyatı ise 600 TL olarak belirlendi. Konyaspor, sezonun ilk yarısında oynanan maçta Beşiktaş misafir tribün biletlerini 520 TL'den satışa çıkartmıştı.

Çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Alt Tribün 107-108, Güney Alt Tribün 120-121, Spor Toto Kuzey Üst Tribün 412 numaralı bloklarda seyreden taraftarların Passolig kartları bir maç süreyle engellenmiş olup, Konyaspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyecekleri açıklandı.

Nalçacılılar Dolmabahçe'de olacak

Konyaspor, 25.haftada evinde oynayacağı Ankaragücü maçının öncesinde son dönemlerin en büyük birlik ve beraberlik organizasyonlarından birine imza attı. Maçın öncesinde Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar önderliğinde X'te açılan sohbet odasına kulüp yöneticiler, gazeteciler ve taraftar katıldı.

Kulüp yöneticileri oluşturulan birlik ve beraberliğin artık ev-deplasman demeden her maçta süreceğini açıklamış ve Ankaragücü maçından alınacak galibiyetin ardından İstanbul'a gidilmesi için söz vermişti.

Nalçacılılar taraftar grubu zorlu Beşiktaş deplasmanında takımını yalnız bırakmayacak ve maçta olacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar son dönemin en kalabalık deplasman organizasyonunu düzenleyecek.