Başkan Avcıoğlu'ndan açıklama: Çatalca Maçı Eşik Olacak

Başkan Avcıoğlu'ndan açıklama: Çatalca Maçı Eşik Olacak
1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu, oluşturdukları aile ortamı ile son maçlarda istenilen puanların geldiğini ifade etti.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu, oluşturdukları aile ortamı ile son maçlarda istenilen puanların geldiğini ifade etti.

Takımımız iyi durumda

Takımı devraldığında 21 puanda olduklarını ifade eden Başkan Osman Avcıoğlu; “Takımla yaptığımız toplantıda,‘1922 Konyaspor’un yerinin burası değil, yukarıya tırmanmalıyız’ dedik. Malzemecisinden başkanına kadar herkes takımın daha iyi noktada olması gerektiğini düşünüyordu. Aile olursak başarılı olacağımızı söyledik. Çok şükür bir aile ortamı oluşturuldu. Futbolcu kardeşlerimize rakamsal boyutta ödemesi kalmadı. Haliyle çocuklar mutlu oldu. Yöneticilerin takımla antrenmanda yemekte sürekli birlikte olması ve ilgilenmesi ciddi bir farklılık oluşturdu. Yomra beraberliği, Amasya galibiyeti, sonra da play-off oynamak isteyen Ağrı’dan deplasmandan 3 puan getirmek müthiş bir şey. 7 puan alarak iyi bir çıkış yakaladık. Seri yakalamak zordur. Bu hafta yine rakiplerimizden Çatalca maçı var. Bizim çok önemli var. Allah nazardan saklasın takımımız çok iyi durumda” dedi.

Zor periyoda gideceğiz

Kalan fikstürü değerlendiren Avcıoğlu; “11 maçlık bir maraton. Lig çok zorlu. Aşağı taraf çok kaynamaya başladı. Ancak takımımıza en çok güvendiğim nokta şuan bir özgüven kazandı. Çatalca maçının eşik olduğunu düşünüyorum. Bu makası iyi bir şekilde geçersek kuvvetle muhtemel artık bir sıkıntı yaşamayacağız. Ancak futbolda her şey var ve çok çalışmalıyız. Zor bir periyoda gideceğiz ve güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Her şeyimizi koyacağız ama ligde kalmamız için her şeyi yapacağız. Korkulu zamanlar geçirmemek adına çalışıyoruz. Çok güzel gidiyoruz şuan. İnşallah da bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz” açıklamalarını yaptı.

Play-off ya da liderliğe oynamak istiyoruz

Gelecek sezon paly-off oynamak istediklerini ifade eden Avcıoğlu; “Ligde kaldıktan sonra farklı bir durum takdirde ve yönetim olarak devam edersek daha iyi bir daha üst seviyede bir takım kurmak ve play-off ya da liderliğe oynamak. Burada ekonomik şartlar çok önemli. Sezonun sonunda bu durumları detaylı değerlendirmek gerekiyor. Biz bu takımı aşağılarda değil de zirvede görmek isteriz. Onun için de elimizden geleni yapmak isteriz” şeklinde konuştu. SPOR SERVİSİ