AYOS Konyaspor prestij maçları için parkede!

AYOS Konyaspor prestij maçları için parkede!
1.Lig’e düşen AYOS Konyaspor, ligde veda maçlarına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, evinde oynayacağı Manisa Büyükşehir ve deplasmandaki Karşıyaka maçlarıyla sezona nokta koyacak.

Geçen sezon Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde play-off şampiyonu olarak yıllar sonra Süper Lig’e çıkan AYOS Konyaspor’un bu ligdeki serüveni çok kısa sürdü. Sezona çok iyi başlayan ve play-off hesapları yapmaya başlayan yeşil-beyazlı ekip, önemli oyuncularının yaşadığı sakatlık süreci ve planlamada yapılan hatalardan ötürü ligin dibine demir attı.

İç sahadaki son maç yarın

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Galatasaray yenilgisiyle küme düşmesi kesinleşen Dev Kartallar, ligde veda maçlarına çıkacak. Temsilcimiz, 13 Mayıs Cumartesi günü (yarın) sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek ve bu arenada taraftarının önüne son kez çıkacak. Karşılaşma Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak ve 13.00'da başlayacak.

Sezona İzmir’de veda

AYOS Konyaspor, sezonun son haftasında ise deplasmanda İzmir ekibi Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Morallerin kötü olduğu ve son haftalarda düşük tempoda antrenmanlar yapan Dev Kartallar, kalan iki maçta rakipleri karşısında prestij sınavları verecek.