Aris FC, Konyasporlu Muric için ısrarlı

Aris FC, Konyasporlu Muric için ısrarlı
Geçtiğimiz hafta Konyaspor'da Hırvat oyuncu Domagoy Pavicic'in transfer eden Yunanistan temsilcisi Aris'in Robert Muric ısrarı sürüyor.

Gelecek sezon için Yunanistan'da şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Aris, trasnfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yunanistan temsilcisi Aris FC, geçtiğimiz hafta Konyaspor'dan Hırvat orta saha Domagoy Pavicic'i kadrosuna katmıştı. Sarı-siyahlılar Konyaspor'dan diğer Hırvat oyuncu Robert Muric'i de kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor.

Palikuca, eski oyuncularını yanında istiyor

Rijeka'nın eski sportif direktörü Robert Palikuca şu an Aris Fc'nin Teknik Heyet Sorumlusu. Palikuca, Rijeka'da Domagoy Pavicic ve Robert Muric ile beraber çalışmıştı. Palikuca, Pavicic'in ardından Konyaspor'da oynayan yine eski öğrencisi olan Robert Muric'i de kadrosuna dahil etmek istiyor.

Bu hafta yeni teklif yapılacak

Yunan kaynaklı haber sitelerinde yer alan bilgiye göre Robert Palikuca, bu hafta içinde Konyaspor'un kapısını Robert Muric için yeniden çalacak ve Cuma gününe kadar oyuncunun transferini bitirmeye çalışacak.

Aris transferde istekli

Konyaspor, belirli bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Robert Muric'i bedelsiz olarak elinden bırakmak istemiyor. Muric ise aynı Pavicic'in yaptığı gibi alacaklarına karşılık bonservisini Konyaspor'dan almak istiyor ancak Konyaspor yönetimi bu konuda isteksiz. Aris'in yapacağı bonservis teklifine göre önümüzdeki günlerde transferde somut ilerlemeler yaşanabilir.

Bu sezon Konyaspor ile 34 maça çıkan ve 1 gol 4 asistlik katkı yapan Robert Muric'in yeşil-beyazlılar ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Konya'nın Sesi