Anadolu Kartalı Kanarya Avında

Anadolu Kartalı Kanarya Avında
Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında bugün Eskişehir’de Fenerbahçe’yi konuk edecek. Son yıllarda Fenerbahçe karşısında kazanma alışkanlığı yakalayan Anadolu Kartalı’nda hedef karşılaşmadan üç puanla ayrılmak.

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında bugün Eskişehir’de Fenerbahçe’yi konuk edecek. Son yıllarda Fenerbahçe karşısında kazanma alışkanlığı yakalayan Anadolu Kartalı’nda hedef karşılaşmadan üç puanla ayrılmak.

Hedef 3 puan

Sahasında gerçekleşen tadilat nedeniyle iç saha maçlarını Eskişehir’de oynayan arabam.com Konyaspor Süper Toto Süper Lig’in 4.haftasında bugün saat 19:15’te Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma Bein Sports Hd 1’den canlı yayımlanacak. Ligde çıktığı ilk üç maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile 5 puanı bulanan Konyaspor zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp hem yenilmezlik serisini devam ettirmek hem de Fenerbahçe karşısındaki kazanma alışkanlığını bu maçta da sürdürmek istiyor.

Düdük Kardeşler ’de

29 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te arabam.com Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maçın 4. hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

Maç kapalı gişe

Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan maça ilgi oldukça yüksek. Konyaspor-Fenerbahçe maçı için satışa çıkan 30 bin 800 biletten 27 bine yakını tükendi. Biletlerin maç saatine kadar tamamının bitmesi bekleniyor. Karşılaşma kapalı gişe olarak oynanacak. Satışa çıkan bin 800 deplasman bileti de dakikalar içinde tükendi.

Muhtemel 11

Fenerbahçe savunmasının henüz tam oturmaması ve yavaş oyunculardan oluşmasından ötürü İstanbulspor maçında ilk 11’de kullanmadığı Konrad Michalak’ı bu maçta 11 başlatmak isteyen İlhan Palut orta sahada da Amir’in yanında formayı Paz’a verme niyetinde. Defans hattından herhangi bir değişiklik yapmayı planlamayan Palut, forvet hattında da yine Muhammet’e şans verecek. Palut Fenerbahçe karşısına şu 11 ile çıkmayı planlıyor. Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Paz, Soner, Endri, Michalak, Bytyqi ve Muhammet. Öte yandan Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Oğulcan Ülgün ve Amilton dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

İlhan Palut’dan ciddi uyarılar

Fenerbahçe’nin baskı yaparak kazandığı toplarla hemen rakip kaleye atak yaptığını ve pozisyon üretmeye çalıştığını öğrencilerine aktaran İlhan Palut, rakibe geçiş hücumu şansı vermemeleri hakkında öğrencilerine ciddi uyarılarda bulunuyor. Fenerbahçe’nin hızlı oyununu durdurarak topa sahip olma avantajını eline almak isteyen İlhan Palut, bireysel hatalardan yenecek goller konusunda da ciddi uyarılarda bulunuyor