Anadolu Kartalı 1666 gün sonra Avrupa deplasmanında

Anadolu Kartalı 1666 gün sonra Avrupa deplasmanında
Konferans Ligi ikinci turunda deplasmanda oynaması gereken maçı da evinde oynayan Anadolu Kartalı, Vaduz maçıyla bin 666 gün sonra Konya dışında Avrupa maçı oynayacak.

arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçında Perşembe günü saat 21.00’da Lihtenştayn ekibi Vaduz ile deplasmanda karşılaşacak. Anadolu Kartalı deplasman için yarın Konya’dan hareket edecek. 

1666 gün sonra yeniden deplasman

Tarihinde üçüncü defa Avrupa Kupalarında mücadele eden arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçında Perşembe günü saat 21.00’da Lihtenştayn ekibi Vaduz ile deplasmanda karşılaşacak. İkinci turda deplasman da oynaması gereken maçı da evinde oynayan Anadolu Kartalı bin 666 gün sonra Konya dışında Avrupa maçı oynayacak.

Son deplasman Guimaraes

En son Avrupa deplasmanına 7 Aralık 2017 tarihinde giden Konyaspor bu karşılaşmaya gruplardan çıkma parolasıyla başlamıştı. Grupta Marsilya’nın Salzburg’a kaybetmesi ve Konyaspor’un mutlak kazanması gereken maçta, Konyalıların beklediği senaryo gerçekleşmemiş, Konyaspor 6 puanla grubu 3 noktalamıştı. Avrupa’da en son Konya dışında çıktığı mücadelede Portekiz’in Victoria Guimaraes takımı ile karşılaşan Anadolu Kartalı 15. dakikada Mehdi Bourabia’nın attığı golle öne geçmiş, 77. dakikada Ali Turan’ın kendi kalesine attığı gole engel olamamış ve maç 1-1 sonuçlanmıştı. (HALİL YILMAZER)