3 GOLE 9 PUAN

3 GOLE 9 PUAN
Arabam.com Konyaspor’un sezon başında Gaziantep FK’dan transfer ettiği Muhammet Demir, çok iyi sezon başlangıcına imza attı.

Arabam.com Konyaspor’un sezon başında Gaziantep FK’dan transfer ettiği Muhammet Demir, çok iyi sezon başlangıcına imza attı.

Kariyerinin en iyi başlangıçlarından biri

Konyaspor’un sezon başından Gaziantep FK’dan transfer ettiği tecrübeli golcü Muhammet Demir gollerine devam ediyor. Muhammet Demir, daha önce Giresunspor ve Fenerbahçe maçlarında kafa golü atarak takımına 6 puan kazandırmıştı. Demir, Ümraniyespor maçında da tek galibiyet golünü kaydeden isim oldu. 3 golde takımına 9 puan getiren Muhammet, İstanbulspor maçında da 1 gol atmıştı. Toplamda ligde 4 gole ulaşan oyuncu kariyerinin de en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı. Demir, UEFA Konferans Ligi’nde Vaduz deplasmanında da fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Çok iyi profesyonel

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Muhammet Demir’in gösterdiği performans hakkında açıklamalar yaptı. Palut; “Muhammet’in tek dezavantajı takıma geç katılması. Muhammet, Konyaspor’u benimsedi ve aidiyet duygusu ile bağlı. Oyuncuların buradaki huzuru ve mutluluğu sinerjilerine, yüzlerine yansır. Çok iyi profesyonel. İdmanlarda da her şeyini veriyor. Oyun yapımıza da uygun. Attığı goller Konyaspor’dan beklenilebilir goller” dedi.

Çift forvet mesajı

İlhan Palut, zaman zaman çift forvete döneceğini vurguladı. Palut; “Diouf daha hazır durumda. Uche'yi de bir şekilde kullanıyoruz. Belki son anlarda kullanıyoruz ama bu süreyi de arttıracağız. Belki zaman zaman 4-4-2 oynayıp 3 forvetimizi daha efektif kullanacağız. Üçünden de memnunum. En zor iş forveti belirlemekte benim” açıklamalarını yaptı. HALİL YILMAZER