1922 Konyaspor'dan mesaj var: Takımımız mücadeleye hazır!

1922 Konyaspor'dan mesaj var: Takımımız mücadeleye hazır!
Uzun süredir sessizliğin hakim olduğu 1922 Konyaspor Kulübü'nden mesaj var.

Uzun süredir sessizliğin hakim olduğu 1922 Konyaspor Kulübü'nden mesaj var.

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videolu mesajda; "Takımımız mücadeleye hazır! Cumartesi günü Büyükçekmece Tepecikspor ile yapacağımız maçın hazırlıkları devam ediyor. 1922 Konyaspor olarak her antrenmanda limitleri zorluyor, her geçen gün daha yükseğe ulaşmak için çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Transfer tahtası açıldı

1922 Konyaspor 9 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tepecikspor hazırlıkları sürüyor. Transfer tahtasını açan yeşil-beyazlı ekipte lisans işlemleri başladı ve maç öncesi birçok oyuncunun lisansı çıkarıldı. Teknik direktörlüğe Bekir Mehtap'ı getiren 1922 Konyaspor, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Pazartesi idmanlara başlayan temsilcimiz, mücadele için yarın İstanbul'a gidecek. Karşılaşma 9 Eylül cumartesi günü Tepecik Şenol Güneş Stadyumunda oynanacak ve saat 16.30'da başlayacak.

Maçın hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), 3. Lig 3 Grup'ta 1. haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK tarafından yapılan atamalara göre 1922 Konyaspor’un cumartesi günü saat 16.30’da Şenol Güneş Stadı’nda Tepecikspor ile oynayacağı maçı Van Bölgesi C Klasman Hakemleri’nden Sercan Karaca yönetecek. Karaca'nın yardımcılıklarını Yakup Erdoğan ve Adnan Akbulut yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Terece olacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi