1922 Konyaspor’dan farklı prova

1922 Konyaspor’dan farklı prova
 Muhabir
TFF 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ikinci devre başlamadan önceki son provasını yaptı. Yeşil-beyazlılar BAL temsilcisi Sarayönü Belediye Spor’u 6-1 mağlup ederek Tepecik Spor maçı öncesi moral depoladı.

1922 Konyaspor, devre arası hazırlıkları kapsamında son hazırlık maçında Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadında Bölgesel Amatör Lig (BAL) Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ile karşılaştı. Daha önce Antalya kampından iki hazırlık maçı oynayan yeşil-beyazlılar ikinci devre başlamadan önceki son provasını yaptı. Sarayönü ekibini 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Yavru Kartal 21 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci devre karşılaşması için moral depoladı.

Yıldırım: İkinci devre öncesi moral bulduk

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım; “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi bir Antalya kampı yaptık ve orada takımın eksiklerini gidermek için çalışmalar gerçekleştirdik. Konya’ya döndüğümüzde de çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün de ikinci devre öncesinde son provamızı BAL liginin güçlü ekiplerinden birine karşı verdik. Farklı kazandık ve moral depoladık. Devre arasına girerken grubun en az gol atan takımlarından biriydik ve hazırlıklarımızda bu soruna yöneldik. Bol gollü hazırlık maçları oynadık. Takımımızın yeniden gol ritmi ve hücumdaki özgüvenin artması açısından son derece önemli skorlar elde ettik. Bu çalışmaların lige de yansıyacağını düşünüyorum. Kadromuzda bazı ayrılıklar yaşandı. Yeni transferlerimiz takıma katıldı. Üstümüzde yer alan rakiplerimizin 5-6 puan gerisinde ikinci devreye başlıyoruz. Önümüzde final niteliğinde 14 karşılaşma var. Büyükçekmece Tepecik Spor maçıyla bu zorlu serüvene Pazar günü başlayacağız. Bu farkı kapatacak ve öne geçecek kadro ve oyun gücümüz var. Taraftarlarımızın da desteğiyle ikinci devrede bambaşka bir 1922 Konyaspor izletmek istiyoruz. Güzide takımımızı ligde tutacağımıza inancımız tam” dedi.