1922 Konyaspor'da kritik Akhisar maçının hazırlıkları başladı!

1922 Konyaspor'da kritik Akhisar maçının hazırlıkları başladı!
 Muhabir
3.Lig'de son haftaların en popüler takımı olan 1922 Konyaspor sezonun en kritik maçlarından olan Akhisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligin 21.haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ağrı 1970 Spor galibiyetinin ardından 1 gün izin yapan yeşil-beyazlılar bugün öğlen saatlerinde Teknik Direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde Saraçoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla Akhisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

1922 Konyaspor, ligde 19 maçta topladığı 15 puanla 12.sırada yer alıyor. Akhisarspor ise 18 maçta 14 puanla 13.sırada yer alıyor. Rakibi ile arasında puan farkını 4'e çıkartmak ve BAY haftasına avantajlı girmek isteyen 1922 Konyaspor için Akhisaspor maçı ligde kalmanın kilit maçlarından bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

Son 5 maçta aldığı 3 galibiyet ile iyi bir form grafiği yakalayan 1922 Konyaspor, rakibini mağlup edip çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Çarşamba (yarın), perşembe ve cuma günleri de antrenman yaparak geçirecek olan temsilcimiz cuma öğleden sonra kara yolu ile Akhisar'a hareket edecek.

Akhisaspor ise ligde 3 maçın ardından hafta sonu deplasmanda Silivrispor'u 1-3 ile geçmeyi başardı. Oldukça genç bir kadro ile mücadele eden Ege temsilcinin kadrosundaki en tecrübeli isim 26 yaşındaki Recep Kutun.

24 Şubat cumartesi günü Spor Toto Akhisar Belediye Stadında oynanacak karşılaşma saat 14'te başlayacak.