1922 Konyaspor'da Çatalca mesaisi başladı

1922 Konyaspor'da Çatalca mesaisi başladı
TFF 3.Lig 1 Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da dün yapılan antrenman ile birlikte Çatalcaspor mesaisi başladı.

Son 3 haftada topladığı 7 puanla nefes alan ve küme düşme grubu ile arasındaki puan farkını 8’e çıkartan 1922 Konyaspor 26 Mart Pazar günü sahasında Çatalcaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı.

Çatalca ile kritik maç

Ligde topladığı 28 puan ile 12.sırada yer alan 1922 Konyaspor Hakan Ünal yönetiminde ligde kalma yolunda ciddi mesafe kat etti. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan temsilcimiz küme düşme tehlikesinden uzaklaştı. Yavru Kartal 26 Mart Pazar günü sahasında saat 14’te doğrudan rakibi olan ve 26 puanla 13.sırada yer alan Çatalcaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar kazanması halinde kümede kalmak için büyük bir adım daha atmış olacak. Konyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 1-2 kazanmıştı.

4 maçtır kazanamıyor

Kadir Akbulut yönetimindeki Çatlacaspor hafta sonu evinde büyük bir sürprize imza atacaktı ancak başaramadı. Sahasında şampiyonluk adayı Derincespor’u konuk eden ve 86.dakikadaya kadar maçı 1-0 önde götüren Çatalcaspor 2 dakika içinde yediği iki golle karşılaşmadan 1-2 mağlup ayrıldı. Son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan İstanbul temsilcisi 6 puanla düşme hattının üzerinde bulunuyor. SPOR SERVİSİ