1922 Konyaspor Teknik Direktörü Yıldırım: Kimseden korkumuz yok

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Yıldırım: Kimseden korkumuz yok
 Muhabir
1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım 4-0 kazanılan Bayburt ÖİS maçının ardından Konya'nın Sesi'ne açıklamalarda bulundu.

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım 4-0 kazanılan Bayburt ÖİS maçının ardından Konya'nın Sesi'ne açıklamalarda bulundu.

4-0'lık zaferi değerlendiren Mehmet Yıldırım; "Bayburt ÖİS, ikinci yarıda 6 beraberlik ve 3 galibiyet ile buraya namağlup geldi. Çok para harcayarak iyi takım yaptılar, iyi oyuncular transfer ettiler. Bizler daha önce iki tane daha hedef maçımız vardı. Darıca Gençlerbirliği ve Akhisarspor maçlarını talihsiz bir şekilde kaybettik. Yukarıdaki takımlardan puan alıyorduk. 4-0 gibi açık bir skor, gruptaki diğer bütün takımlara mesaj olur. Bizi sevindiren direkt rakibimizi 4-0 yenmemiz bizi çok mutlu etti. Hem puan tablosunda öndeyiz, hem de ikili averajda öndeyiz. Seyircimizde çok güzeldi" dedi.

"Bir daha kırmızı çizgiyi görmek istemiyoruz"

26.haftada oynanacak Karaköprü Belediyespor maçı hakkında da konuşan Yıldırım; "1922 Konyaspor yönetimiyle, teknik heyetiyle ve futbolcularıyla güzel bir aile oldu. Bu ortamı sağladık. Hafta sonu seçimden dolayı maç yok ayı 3'üne kadar Karaköprü maçına hazırlanacağız. En kısa zamanda kırmızı çizgiden iyice uzaklaşarak, bir daha o çizgiyi görmek istemiyoruz" açıklamalarını yaptı.

"Osmaniye ve Fatsa maçlarını kazanırsak ligde kalırız"

Ligde kalacaklarına inançlarının çok olduğunu söyleyen Yıldırım; "Bizler üst tarafta sadece Erbaaspor'a yenildik. O da bu sene en iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Oradan Kuşadası, Ağrı, Tepecik hepsini yendik zaten. Bizim kimseden korkumuz yok. Bu maç bize daha büyük bi güven verdi. Bizim hedef maçlarımız da var. İçerde Osmaniye, Fatsa maçlarını aldık mı ligde kalırız. Sivas maçımız deplasmanda, rakibimiz görünüyor. Deplasmanda puan almasını biliyoruz. Devre arasında BAL ve Süper Amatör gibi Gruplardan aldığımız düşük bütçeli oyuncularla iyi işler yapıyoruz. Bugün Bayburt 50 Milyon TL'ye kurulmuş bir takım" ifadelerini kullandı. ÖZEL HABER -HALİL YILMAZER