1922 Konyaspor ilk etabı tamamladı! İşte İki ve Üçüncü etap Kamp Programları

1922 Konyaspor ilk etabı tamamladı! İşte İki ve Üçüncü etap Kamp Programları
 Muhabir
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ilk etap çalışmalarına nokta koydu.

23 Temmuz’da yeni sezonu açan yeşil-beyazlı ekip, 9 gün boyunca Saraçoğlu Tesisleri’nde çalıştı. Yavru Kartal, bugün İsmail Aksu yönetiminde yaptığı antrenmanın ardından ilk etap hazırlıklarını tamamladı. Bu idmanın ardından temsilcimiz izne ayrıldı.

15 Ağustos’ta Kartepe’de kamp yapılacak

1922 Konyaspor, 4 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da Konya’da toplanacak ve çalışmalarının ikinci etabına başlayacak. Yaklaşık bir haftalık idman programının ardından yeşil-beyazlı ekip, 15 Ağustos’ta Kocaeli Kartepe’de kampa girecek. Üçüncü etap çalışmaları 8 gün sürecek. Kartepe kampında hazırlık maçları da oynanacak. Yavru Kartal, kampta 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Pşlot takım, oldukça yoğun geçecek Kartepe kampında bir gün antrenman, bir gün maç programıyla yeni sezona hazırlanacak.

Pas oyunu oynayacağız

23 Temmuz’da başlayan hazırlıklarda günleri çift antrenmanlarla geçiren 1922 Konyaspor sabahları kuvvet, akşamları ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Teknik direktör İsmail Aksu, kafasındaki oyun sistemini oturtmak için çeşitli driller uyguladı. Yeni dönemde pasa dayalı, göze hoş gelen bir futbol sunmak isteyen Aksu, bu sisteme uygun oyuncu arayışı ve takım oluşturmayı hedefliyor. Takımın iskelet kadrosu ise geçen sezondan hazır. Yavru Karta, bazı noktalara nokta transferler yapmayı planlıyor. Nokta transferler için çalışmaların sürdüğü açıklanırken, hazırlık maçlarının ardından eksiklerin daha da belirginleşeceği ifade edildi.

Sezon 8 Eylül’de başlayacak

Kamp sonrası izne ayrılacak 1922 Konyaspor, lig mesaisine kendi tesislerinde devam edecek. 3. Lig’de yeni sezon 8 Eylül tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık tarihinde sona erecek.