1922 Konyaspor Başkanı Baharoğlu: Kritik bir galibiyet aldık

1922 Konyaspor Başkanı Baharoğlu: Kritik bir galibiyet aldık
 Muhabir
1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Baharoğlu, 4-0'lık Bayburt Özel İdare Spor maçının ardından Konya'nın Sesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Baharoğlu, 4-0'lık Bayburt Özel İdare Spor maçının ardından Konya'nın Sesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

'Takımın özgüveni yerine geldi'

Maçın ilk dakikalarında buldukları golle rüzgarı tamamen arkalarına aldıklarını ifade eden Baharoğlu; "Bayburt direkt rakibimiz, farklı kazanmak ayrı bir keyif verdi. Takımımızın özgüveni yerine geldi diyebilirim. Bizler 1922 Konyaspor'umuzun ligde kalacağına inanıyoruz Bizler yönetime geldiğimizde bu takımın sadece 2 beraberliği vardı. Azmettik, çocuklarda elinden geleni yaptı çok şükür. Galibiyet ayrılmak çok güzel. 3 Nisan'da Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacağız. Rahatlamış bir Karaköprü iye oynayacağız, oradan da puanla ve puanlarla dönme olasılığımız yüksek. İnşallah ligi dilediğimiz ve layık olduğumuz yerde bitirip, önümüzdeki sene takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız. 25.hafta itibariyle küme düşmesi muhtemel 4 takımı da altımıza aldık. Çok güzel bir maç oldu" dedi.

'Ömer Başkanımız Konya'daki tüm maçlara geldi'

Konyaspor Yönetiminin ilk günden beri takımı yalnız bırakmadığını söyleyen Baharoğlu; "Sayın Vekillerimizden Mehmet Baykan Bey ve Ünal Karaman Bey, Başkanımız, yönetim kurulumuzu, Konya'nın eski spor adamları hepsi tribündeki yerlerini aldı. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ömer Başkanımız Konya'daki tüm maçlara geldi hatta müsait olduğu bir zamanda deplasmana da gelmek istediğini söyledi. Sağ olsun varlığını yanımızda görmek bize güç veriyor. Taraftarlarımızda bugün burada bizimleydi. Konyaspor'un maç olmadığı bir günde bizi 90 dakika boyunca destekledi. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Bayburt, güzel bir kadro yaptı ikinci yarıda"

Bayburt'un ligde kalacak olan son takım olduğunu söyleyen Baharoğlu; "Bayburt bu ligden düşecek bir takım değil. İkinci yarı buraya namağlup olarak geldi. 3 galibiyet ve 6 beraberlik elde etmişti. Aradaki puan farkı açılınca altta kalan 5 takımdan 3'ünün küme düşeceği gibi bir durum söz konusu oldu. İyi bir rakip Bayburt, güzel bir kadro yaptı ikinci yarıda" açıklamalarını yaptı. ÖZEL HABER - HALİL YILMAZER