1922 Konyaspor Başkanı Avcıoğlu: Nefes aldık!

1922 Konyaspor Başkanı Avcıoğlu: Nefes aldık!
1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu Pazar günü kazanılan Edirnespor maçının ardından açıklamalar yaptı. Avcıoğlu; “Artık nefes aldık. Biz işi Şile maçında bitirmek istiyoruz” dedi.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu Pazar günü kazanılan Edirnespor maçının ardından açıklamalar yaptı. Avcıoğlu; “Artık nefes aldık. Biz işi Şile maçında bitirmek istiyoruz” dedi.

Konya’ya layık olduğumuzu göstermeliyiz

Maç öncesinde soyunma odasında takım ile buluştuğunu söyleyen Avcıoğlu; “Soyunma odasına indiğimde takıma şunu söyledim; ‘Arkadaşlar siz deplasmanlarda daha iyi futbol oynuyorsunuz. Seyirciden etkilenmiyorsunuz. Karakterlerinizi her zaman koyuyorsunuz ama burada daha fazla koyacağız ve bu maçı alacağız. Konya’ya layık olduğumuzu göstermeliyiz. Bu ligin en genç takımısınız ve kamuoyu tarafından ciddi olarak takip ediliyorsunuz. 90 dakika koşacağız ve kazanacağız.’ Takımı motive ettim. Soyunma odasında söz verdiler, ‘bu maçı başkanım sizin için alacağız.’ Ben de rica ettim. Bugün benim için, Konya için oynayın dedim” açıklamalarını yaptı.

Aile olduğumuzu söyledik

Edirnespor maçı hakkında konuşan Başkan Avcıoğlu; “Bizim için inanılmaz önemli bir maçtı. Ben de takımın yanında oldum. Kaybetmemiz halinde kalan iki haftada sıkıntılı bir sürecin bizi beklediğini çocuklara anlattım. Aile olduğumuzu, bu maçı kazanmamız gerektiğini söyledik. Çok güzel bir ilk yarı geçirdik. 3 tane net pozisyona girdik. İkinci yarıda da rakibin telaşı, bizim de yine oyuna hakim oluşumuzla kaptan Seçim Can’ın özel çabası ve Gökberk Efe’nin golüyle maçı kazandık. Burada da hakem 9 dakika uzatma verip, 13 dakika oynattı. Yine bu kadar uzatma verdi onu da anlamadık. Çok şükür ki bu maçta korku rüya yaşadığımız anları yaşamadık” dedi.

Edirnespor Başkanı bizi tebrik etti

Tam motive olarak maça çıktı takım ve çok değerli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Avcıoğlu; “Maçtan sonra Edirnespor Başkanı bizi tebrik etti. ‘Harika bir takımınız var, çok koşan ve genç bir takımsınız’ dedi. Kendi takımından çok bizim takımı övdü. Biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Maçta bir sıkıntı yaşamadık. Tabii maçın kaybedilmesi şehri biraz karıştırdı. Kesin bu maçı yenmeleri gerekiyordu” şeklinde konuştu.

İşi Şile maçında bitirmek istiyoruz

Artık nefes aldık diyen Avcıoğlu; “Çünkü Şile farklı mağlup oldu. Yomraspor 3-1 öne geçtiği maçta 3-3 berabere kaldı Çatalca ile. Bizi bu skorlar daha da rahatlattı. Ancak hiçbir şey olmamış gibi Şile maçına da çok ciddi asılacağız. Ciddi bir bayram havası vardı Edirne maçından sonra. Ama bu maçı unutup kalan iki maça odaklanacağız. Biz işi Şile maçında bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ