Uyarı Bu Sefer Çok Ciddi! Konyalılar Bayramda Buzları Yanınızdan Ayırmayın! İşte Sebebi…

Uyarı Bu Sefer Çok Ciddi! Konyalılar Bayramda Buzları Yanınızdan Ayırmayın! İşte Sebebi…
Bayram tatilinin gelmesi ile birlikte seyahat valizleri hazırlanmaya başladı. Bayram’da memlekete ve tatile gidecekler hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji’den Konya için kritik uyarı geldi, o bölgede olanlar alev alacak!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Bayram tatilinin gelmesi ile birlikte seyahat valizleri hazırlanmaya başladı. Bayram’da memlekete ve tatile gidecekler hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji’den Konya için kritik uyarı geldi, o bölgede olanlar alev alacak!

Yapılan uyarılar üzerine Hava Durumu Tahmincisi Konyalı Kuttusi Demir, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Konya’da bayram haftası havanın parçalı bulutlu olacağını belirtti.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne yükselecek. 26-27-28-29 ve 30 Haziran tarihlerinde de Konya’da bu sıcaklıklar devam edecek.

konya-hava.png

Konya’da yeni haftada havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen sıcaklıklar ne kadar sürecek?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da yarın havanın çok bulutlu olacağını belirtti.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

h1.png

h2.png

h3.png

•Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi