Konyalılar Geceleri Uyuyamayacak! İşte Sebebi...

Konyalılar Geceleri Uyuyamayacak! İşte Sebebi...
Konya’da etkisini göstermeye başlayan sıcaklıklar nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Açıklanan tarihlerde geceleri sıcaklığın artması sebebi ile Konyalıların uyku sorunu yaşayacağı belli oldu. Dünya genelinde...

Konya’da etkisini göstermeye başlayan sıcaklıklar nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Açıklanan tarihlerde geceleri sıcaklığın artması sebebi ile Konyalıların uyku sorunu yaşayacağı belli oldu. Dünya genelinde de artan sıcaklıklar El Nino ve Afrika sıcakları olarak adlandırılıyor. Daha önce de 2023 ve 2024 yılının en yüksek sıcaklıklara ulaşacağı uyarısı uzmanlar tarafından yapılmıştı. İşte Meteoroloji hava durumu tahminleri...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne yükseliş yaşayacak. 1-2-3-4 ve 5 Ağustos tarihlerinde de Konya’da bu sıcaklıklar artarak devam edecek. 1 Ağustos tarihinde 35 derece olan sıcaklıklar 5 Ağustos tarihinde 37 dereceye kadar yükselecek.

Konya’da yeni haftada havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen sıcaklıklar ne kadar sürecek?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da yarın havanın 35 derece olacağını belirtti.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

•Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi