Konya’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji Açıkladı! Sıcaklıklar Yükseliyor...

Konya’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji Açıkladı! Sıcaklıklar Yükseliyor...
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Meteorolojiye göre Konya'da sıcaklıklar yükselecek. Peki bu sıcaklıklar ne kadar sürecek? İşte cevabı...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Meteorolojiye göre Konya'da dereceler 32'ye yükselecek. Peki bu sıcaklıklar ne kadar sürecek? İşte cevabı...

Haziran ayının son hafta sonunda hava sıcaklıklarının normal seyredeceğini ifade eden Meteoroloji yarın Konya’da havanın genellikle az bulutlu olacağını belirtti.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne yükselecek. Konya’da termometreler 32 dereceleri görecek. Yeni haftaya 32 derece sıcaklıkla başlanması bekleniyor.

24 Haziran’da Konya’da hava az bulutlu olacak. 25-26-27 ve 28 Haziran tarihlerinde ise Konya’da az bulutlu hava hakim olacak.

Konya’da yeni haftada havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen sıcaklıklar ne kadar sürecek?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da yarın havanın az bulutlu olacağı bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

1-001.png

2-001.png

3-001.png

4-001.png

-Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi