Konya İçin İlk Uyarı Geldi! Bayramın Birinci Gününe Dikkat!

Konya İçin İlk Uyarı Geldi! Bayramın Birinci Gününe Dikkat!
Dört gün sürecek Kurban Bayramı yarın itibarıyla başlıyor. Vatandaşlar bayram programı yaparken bir yandan da 'Konya'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Kurban Bayramı'nda Konya'ya...

Dört gün sürecek Kurban Bayramı yarın itibarıyla başlıyor. Vatandaşlar bayram programı yaparken bir yandan da 'Konya'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Kurban Bayramı'nda Konya'ya yönelik uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Güncellenen hava durumu raporuna göre; 28 Haziran (Bayramın birinci) günü yer yer sağanak yağışlı olacağını belirtti.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne artacak. Kurban Bayramı’nın ilk günü Konya’da hava yer yer sağanak yağışlı olarak belirtildi. Meteorolojiye göre 29-30 Haziran ve 1-2 Temmuz tarihlerinde hava parçalı bulutlu olacak.

Konya’da bayram haftasında havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen sıcaklıklar devam edecek mi?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da bayramın birinci günü yer yer sağanak yağışlı hava etkili olacak.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

h1.png

h2.png

h3.png

h4.png

•Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi