Polis ekipleri anlattı: Konya'da bir gören bir daha bakıyor! İşte sebebi...

Polis ekipleri anlattı: Konya'da bir gören bir daha bakıyor! İşte sebebi...
Konya’da halkın refah ve huzurunu sağlayan polis ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürürken, araç filosuna yeni katığı Golf 8 arabayla da vatandaşların ilgi odağı oldu.

Konya Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Halkın huzuru için 7-24 tetikte olduklarını ifade eden polis ekipleri, emniyetin yeni gözdesi olan Golf 8 aracın da halk tarafından ilgi gördüğünü aktardı.

Konya’nın Sesi Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladıklarının altını çizdi.

“HALKIN HUZUR VE REFAHINI SAĞLAMAK AMACIYLA 7-24 ÇALIŞIYORUZ”

Şüpheli gördükleri kişileri takibe alıp, aramadan geçirdiklerini vurgulayan polis memurları, özelikle refahı sağlamak adına denetimleri sıklaştırdıklarını aktardı. Genel itibariyle halktan güzel dönütler aldıklarını belirten polis ekipleri, emniyeti sağlamak amacıyla hareket ettiklerini söyledi.

Şehir genelinde güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğuna dikkat çeken ekipler, şunları kaydetti: “Konya’da görev yapan polis ekipleri olarak halkın refah ve huzurunu sağlamak amacıyla 7- 24 çalışıyoruz. Şüpheli gördüğümüz kişileri yakın takibe alıp, denetliyoruz.

Kimliksiz dolaşan, bağımlı olan, kavga çıkaran ve kavgaya karışanlar hakkında idari işlemde bulunuyoruz. Aile içi şiddet, kavga gibi olaylara ivedi bir şekilde intikal ediyoruz. Yetersiz olduğumuz durumlarda arkadaşlarımız takviye olarak geliyor. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağladıktan sonra, gerekli işlemlere başlıyoruz.”

“İNSANLAR, GOLF 8 POLİS ARABASINA İLGİYLE YAKLAŞIYOR”

Golf 8 polis aracının, insanlarda çokça ilgi gördüğünü söyleyen memurlar, “Golf 8 arabası yeni tip araç. Bu yüzden vatandaşların ilgisini çekiyor.

İnsanlar bazen bundan polis arabası olur mu? diye de düşünüyor. Golf 8 polis aracından Konya’da 7 ya da 8 adet var. Eski ekip aracı şu anki araç kadar ilgi görmüyordu. Özellikle araçlarla arası iyi olanlar daha bir ilgiyle yaklaşıyor.” dedi. Son olarak vatandaşlara çağrıda bulunan polis ekipleri, halkımız rahat olsun sürekli emniyette olacaklar diyerek sözlerini noktaladı. •ŞAHİN YALDIZLI

Kaynak:Konya'nın Sesi