Konya'daki Anne Çocuklara Müjde! O Festival Sizler İçin Başlıyor!

Konya'daki Anne Çocuklara Müjde! O Festival Sizler İçin Başlıyor!
Kaskon Fuarcılık tarafından 16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Anne ve Çocuk Festivali Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. İşte festival hakkında bütün detaylar...

Kaskon Fuarcılık tarafından 16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Anne ve Çocuk Festivali Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Festival tadında geçecek organizasyonda tüm anne ve çocuk eğlence tutkunları ilk defa Selçuklu Kongre Merkezinde buluşacak. Festivalde dört gün boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler yer alacak. Anne ve Çocuk Festivali birçok marka ve aileyi buluşturmaya hazırlanıyor.

Festival tadındaki bu organizasyonda sanat atölyeleri, yarışmalar, söyleşiler ile ebeveynlere farklı bakış açıları kazandırmak, çocukları sahne sanatlarıyla tanıştırmak ve dopdolu bir etkinlik programı aileleri karşılayacak.

Kaskon Grup ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Konya Anne ve Çocuk Festivali, sosyal nitelik taşımasının yanı sıra birçok 0 - 14 yaş arası çocuklar için erken yaşta gelişim odaklı, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlik gerçekleştirilecek hobi edinme imkânı sunan, beceri ve yaratıcılıklarını keşfederlerken aktivitelerle eğlenceli bir festival olmayı hedefliyor.

Konya Anne & Çocuk Fest’te birçok marka, aileler ile birlikte 4 günlük festival deneyimin bir parçası olacak. Festivalde farklı eğitim ve yarışmaları deneme imkânı bulacak olan ziyaretçiler, festival alanında yapılacak olan farklı etkinlikler ile eğlenceye de doyacaklar. Festival kapsamında atölyeler ve yarışmalar ile çocukların beceri ve yaratıcılıklarını sağlamak ve yeni deneyimler keşfetmeleri amaçlanıyor.

Festival boyunca söyleşiler, gösteriler / müzikal tiyatrolar, deneyim, oyun ve eğlence alanları planlanmış olup festivalde çocuklar ve ebeveynlerinin anı biriktirmesi için etkinliğin eğlenceli hale getirilmesi planlanıyor.

16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Konya Çocuk Fest’te birçok marka, aileler ile birlikte 4 günlük festival deneyimin bir parçası olacak. •GİZEM BAŞAR

Kaynak:Konya'nın Sesi