WhatsApp’tan Bir Yeni Mesajınız Var! Güvenliğiniz İki Katına Çıkacak!

WhatsApp’tan Bir Yeni Mesajınız Var! Güvenliğiniz İki Katına Çıkacak!
En çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp son zamanlarda yaşanan sorunlardan sonra yeni güvenlik önlemini anlatan mesajı kullanıcılara gönderdi.

Son günlerde Dünya’nın başka yerlerinden gelen aramalardan rahatsız olan kullanıcılarının içini rahatlatmak için WhatsApp kullanıcılarına mesaj attı.

WhatsApp tarafından gönderilen mesajda isteyen kullanıcıların kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlamak amacı ile ekstra güvenlik katmanı ekleyebilecekleri ifade edildi. WhatsApp resmi hesabı üzerinden yollanan mesajda video ile bu hizmetin nasıl kullanılabileceği de anlatıldı.

WhatsApp resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Ekstra güvenlik katmanı ekleyin. WhatsApp hesabınızı daha güvenli hale getirmek için bir PIN ayarlayabileceğiniz biliyor muydunuz? İki adımlı kimlik doğrulamasını açın ve hesabınızı emniyette tutma tedbirlerinizi güçlendirin" denilerek yeni özellik kullanıma açıldı. Gelen mesajda şimdi dene linkini tıklayan kişiler kendileri için PIN belirleyerek hemen ekstra güvenlik özelliğini kullanmaya başlayacak.

EKSTRA GÜVENLİK KATMANI NASIL EKLENİR?

LİNKE TIKLADIKTAN SONRA 'İKİ ADIMLI DOĞRULAMA' AÇILIYOR

6 HANELİ BİR ANAHTAR OLUŞTURULUYOR

ANAHTARI UNUTTULDUĞU ZAMAN HESABI KURTARABİLMEK İÇİN E-POSTA KAYDEDİLİYOR

İKİ ADIMLI DOĞRULAMAYI ETKİN HALE GETİRMİŞ OLUYORUZ.

– Buse AŞCI

Kaynak:Konya'nın Sesi