Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanseverlerden köpekleri sahiplenme kampanyamıza destek bekliyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanseverlerden köpekleri sahiplenme kampanyamıza destek bekliyoruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifine ilişkin, Önemli olan sahiplenme kampanyasıdır. Hayvanseverlerden başıboş köpekleri sahiplenme kampanyamıza güçlü destek bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Sahipsiz hayvanlar teklifi) Komisyonda kızının acısını yüreğinde taşıyan annenin üstüne yürüyen karakter fukarasının diline en son alacağı kelime merhamettir." diye konuştu.

Erdoğan, "Milletvekiline, hem de yüce Meclis çatısı altında 'katil' diye bağıran da onu getirip o cesareti veren de millete karşı saygısızlık, edepsizlik yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Sahipsiz hayvanlar teklifi) Dağdaki eli kanlı katil sürülerine methiyeler düzenler, kimse kusura bakmasın ama bize vicdan ve merhamet nutku çekemez." dedi.

Erdoğan, "(Sahipsiz hayvanlar teklifi) Meclis tatile girmeden Genel Kurula sunacak, taşkınlıklara prim vermeyecek, yasalaştırıp sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz." açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teklifin yasalaşması başlangıç. Önemli olan sahiplenme kampanyasıdır. Hayvanseverlerden başıboş köpekleri sahiplenme kampanyamıza güçlü destek bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı