Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Ruhsuzlar Ordusu

Ruhsuzlar Ordusu

Konyaspor son iki haftadır derin yara alarak ligde kalma şansını mucizelere bıraktı.

Geçen haftaki Alanyaspor maçı ve bu haftaki Sivasspor maçlarının hiçbir açıklaması olamaz.

Oyuncularından hocasına maalesef kimse Konyaspor`u ligde tutmak için çaba sarf etmeyen bir görüntü sergiliyor.

Konyaspor sezon başı istenmeyen başkanın yapmış olduğu transfer garabetinden bugüne geldi ve Ömer Korkmaz yönetimi ile tüm taraftarın çabasına rağmen ligde kalması çok büyük mucizelere kaldı.

Ömerovic`in geldiği ilk haftalardaki katkısı son maçlar ile birlikte zarara dönüştü. Hocanın akıl almayan ilk on bir tercihleri, oyuna çok geç müdahalesi, oyuncu ısrarları, bazı oyuncuları hiç düşünmemesi ve sürekli geri çekilme ve hücumu düşünmemesi bizi bu hale getirdi.

Oyuncu grubuna söyleyecek yazacak tek cümle bile bulamıyorum. Ligin başında başlayan Ahmet Oğuz hatalarından, orta sahada Soner`in sıfır katkısı, Sokol`un isteksiz ve keyifsiz oyunu, Cicaldau`nun neden bu takımda forma şansı bulabildiği ve Sambou transferinin neden yapıldığı gibi bir sürü sinir bozucu durum söz konusu.

En azından insan son haftalarda oyunculardan kıpırdanma ve istek arzu bekliyor. O kadar isteksizler ki insan statta ve evde maç izlerken çileden çıkıyor.

Konyaspor ligde kalmak istiyorsa kalan 4 maçtan en az 4 puan almak zorunda. Bunu alabilecek ne oyun ne Hoca ne de oyuncu grubu var.

Yönetimin o kadar çaba göstermesine rağmen bu ruh maalesef takımda yok. Yönetim ne yapacak ne edecek bilmiyorum ve yerlerinde olmak bile istemiyorum. Ama işlerinin çok zor olduğunu biliyorum.

Yazacak söylenecek çok söz var ama bu hoca ve oyuncu grubuna değmez diye düşünüyorum…

Saygı ve selamlarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mustafa Topkafa Arşivi