Yusuf Erhan Arı: Hizmet için yola çıktım

Yusuf Erhan Arı: Hizmet için yola çıktım
AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erhan Arı Konya'nın Sesi Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Çiçekçi’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete ASKON Konya Başkan Vekili Taner Doğan da katıldı. Yusuf Erhan Arı, hizmet için yola çıktığını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erhan Arı Konya'nın Sesi Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Çiçekçi’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete ASKON Konya Başkan Vekili Taner Doğan da katıldı. Aday Adayı Yusuf Erhan Arı, hizmet için yola çıktığını ve bu yolda iyi işler yapacağını ifade etti.

Jeoloji Mühendisi olan ve oldukça kuvvetli iş portföyüne sahip olan Yusuf Erhan Arı sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev alıyor. ASKON Konya Teşkilatlandırma Başkanı olan Yusuf Erhan Arı aynı zamanda Konya Ticaret Odası 25. Komitesi olan Reklam Ajanslarını Temsilen Meclis Üyesi olarak görev yapıyor. KTO Karatay Üniversitesi Eğitim ve Sağlık Mütevelli Heyet görevi, ASELSAN Konya MTAL Okul Aile Birliği Başkanlığı, Form Kampüs Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı görevlerini yürütüyor. Zirve Medya Ajans Firma Sahibi olan Erhan Arı, Yeni Nesil Dijital Kartvizit TİCİCARD’ın fikir babası ve sahibi. Arı, Konya Teknokent Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde Geliştirme ve Ar-Ge yazılım faaliyetlerini sürdürüyor. Erhan Arı, Konya ASKON Şubesi’nin kuracağı Avrupa’da ve Türkiye’de ilk olan lithium ion batarya batarya fabrikası ve temiz enerji şirketi olan Tredium A.Ş.’nin kurucu ortakları arasında yer alıyor.

İş yaptığı bütün iş dünyasındaki dostlarının kendisi için bir referans olduğunu ifade eden Yusuf Erhan Arı; “Mesleki ve sosyal platformlardaki birikimlerimi başta ülkemizin ve şehrimizin yararına değerlendirmek için sorumluluk almayı seviyor ve bu amaçla imkanlarımı daima kullanıyorum. Yeni nesil ile iletişim ve yeni teknolojilerin eğitime uyarlanması konusunda yeni fikirleri takip ederek geliştirme hedefi ile bu yola çıktım. AK Parti’nin misyonu ve vizyonu çerçevesinde ülkeme ve şehrime hizmet ederek katkıda bulunabilme yolunda bütün görevlere hazırım. Türkiye Yüzyılı vizyonuna gönülden inanıyorum. Yenilikçi bakış açıları ve yeni nesil iletişim ticaret imkanları ile şehrimize katma değeri arttıracak her projenin gönülden destekçisiyim. Bütün bunların hayata geçirilmesi ve güçlü bir Türkiye için hemen şimdi dedim ve aday olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.