Ünlü Otomotiv Firması Konya'daki AVM'de Araçlarını Tanıtıyor!

Ünlü Otomotiv Firması Konya'daki AVM'de Araçlarını Tanıtıyor!
SsangYong Abazlar Konya, Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde SsangYong markasını ve yeni modellerini tanıtmak için yerini aldı. Dört modeli ile Konyalılara SsangYong markasının enlerini anlatan marka, dün başlayan tanıtım etkinliğini bugünde sürdürdü.

SsangYong Abazlar Konya, Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde SsangYong markasını ve yeni modellerini tanıtmak için yerini aldı. Dört modeli ile Konyalılara SsangYong markasının enlerini anlatan marka, dün başlayan tanıtım etkinliğini bugün sürdürdü. Abazlar Otomotiv Firma Sahibi Memduh Abaz, Konyalı araç tutkunlarını tanıtım günlerine beklediklerini ifade etti. Torres, Korando, Musso Grand ve Tivoli markalarının sergilendiği stantlarda vatandaşlar da sürüş deneyimi yaşayabiliyor.

Torres modelinin yoğun ilgi gördüğünü açıklayan Satış Danışmanı Halit Saygı Öztürk, “Yeni modelimiz olan Torres modeline ilgi büyük, güvenliğin ön planda olduğu araçlarımızda aktif frenleme sistemi, şerit takip özelliği ve Türkiye’de sadece bizim markamızda bulunan ilk yardım servis butonu bulunmakta. Bu buton sayesinde kaza 122 acil servisine konum bildiriyor. Hem iç hacim olarak hem de baraj hacmi olarak araçlarımız oldukça geniş. Tanıtım etkinliğimiz bugün de devam ediyor. Etkinlikten yeterli verim alınırsa önümüzdeki hafta da burada yerimizi almayı düşünüyoruz. Avm içinde özellikleri anlattıktan sonra test sürüşü yapmak isteyen müşterilere için dışarda test sürüşü imkanları bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. •Buse Aşcı

Kaynak:Konya'nın Sesi