Tonale, Koyuncu Showroom’da görücüye çıktı

Tonale, Koyuncu Showroom’da görücüye çıktı
Alfa Romeo'nun hibrit kompakt SUV'u Tonale Koyuncu Otomotiv Alfa Romeo-Jeep Bayii’nde ön satışa sunuldu.

Alfa Romeo'nun hibrit kompakt SUV'u Tonale Koyuncu Otomotiv Alfa Romeo-Jeep Bayii’nde ön satışa sunuldu. Aracın tanıtım programına Alfa Romeo Türkiye Satış Müdürü Eren Aktuğlu, Koyuncu Otomotiv Alfa Romeo / Jeep Satış Müdürü İsmail Demir ve çok sayıda Konyalı otomobil severler katıldı.

En teknolojik Alfa Romeo

Alfa Romeo Türkiye Satış Müdürü Eren Aktuğlu gerçekleşen programda araca dair bilgileri paylaştı. Aktuğlu; “Tonale, markanın sportif DNA'sını korurken, otomobildeki fonksiyonlar ve bağlanırlık çözümleri onu bugüne kadarki en teknolojik Alfa Romeo modeli yapıyor. Alfa Romeo Tonale teknolojik, güvenli ve sportif bir premium SUV modeli.  Tonale’nin motor seçenekleri, çevreci, teknolojik, yeni nesil ve küçük hacimli oluşlarıyla Türkiye'deki vergi sistemine de uygun. Bu da bizim Alfa Romeo markasıyla Türkiye pazarında iddialı bir atılım yapacağımız dönemi işaret ediyor. Alfa Romeo markası için Türkiye'de yeni dönem Tonale ile başlayacak” ifadelerini kullandı.

Tonale’yi uzun zamandır bekliyorduk

Alfa Romeo'nun 112 yıldır otomotiv tarihine damga vuran modellere imza attığını aktaran Aktuğlu; “Alfa Romeo, Stellantis birleşmesi sonrasında en çok yatırım yapılan markalardan biri olarak öne çıkıyor. Birleşme sonrası markanın başına geçen Jean-Philippe Imparato'nun önderliğinde grubun global premium markası olma nosyonuyla iddialı bir planı uygulamaya başlıyoruz. Bu planın bir parçası da Alfa Romeo'yu spor otomobil tutkunlarının hayran olduğu bir marka olmanın ötesine taşımaktan geçiyor. Bu stratejinin ilk adımı Tonale, her otomobil severin sahip olmak isteyeceği premium bir SUV olarak pazarda yerini alıyor. Markanın sportif sedanı Giulia ve ilk SUV’u olan Stelvio'dan sonra Alfa Romeo tarihindeki yeni dönüm noktası ilk kompakt SUV'u Tonale olacak. Tonale, bizi çok heyecanlandıran ve uzun zamandır Türkiye pazarı için beklediğimiz bir model” açıklamalarını yaptı.

İşte aracın satış fiyatı

Tonale ismini Al Dağları’nda bulunan yılın 12 ayı kar yağışı alan bir bölgedeki Tonale ismindeki bir geçitten aldığını ifade eden Aktuğlu; “İlk olarak Tonale’nin ön satışına Haziran ayı ile başlamış bulunuyoruz ve Temmuz ayı itibariyle sizlerle bu aracı sizlerle buluşturacağız. Lansmana getirdiğimiz motor kombinasyonu 1.5 litre 160 beygirlik hibrit motor seçeneğinde. Eylül ayından itibaren ise 1.6 litrelik dizel otomatik vites motor seçenekli versiyonu satışa sunacağız. Önümüzdeki yıl 275 beygir gücündeki Q4 -dört çeker şarj edilebilir hibrit- seçeneğinin aileye katılması ile Tonale ürün gamı tamamlanmış olacak. 1 Milyon 399 bin TL’den satışa başlayacak” dedi.