Selçuk Üniversitesi öğrenci topluluklarında yeni dönem kayıtları başlıyor!

Selçuk Üniversitesi öğrenci topluluklarında yeni dönem kayıtları başlıyor!
Öğrencilere üniversite hayatını renkli ve verimli şekilde geçirmeye yardımcı olan Konya Selçuk Üniversitesi öğrenci toplulukları yeni kayıtlar için üniversitelileri bekliyor.

Bilimsel araştırmalardan, sanatsal etkinliklere, sosyal yardımlaşmadan, kültürel gezilere kadar pek çok farklı alanda faaliyet gösteren Selçuk Üniversitesi Öğrenci Toplulukları yeni dönem kayıtlarına başladı.

Yeni dönem öğrenci topluluklarına başvurular Selçuk Üniversitesi Mobil Uygulaması (SÜMOB) üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

SÜMOB NASIL KULLANILIR?

Selçuk Üniversitesine ilişkin güncel gelişmelere erişimi kolaylaştırmak amacıyla hazırlanan Selçuk Üniversitesi Mobil Uygulaması (SÜMOB) yenilenen arayüz ve modülleri ile hizmete sunuldu. Uygulamaya App Store ve Google Play Store mağazalarından erişilebilinecek.

SÜMOB'DA NELER VAR?

Akademik ve idari konulara ilişkin güncel bilgilere anında erişebilir. Not durumlarını anlık olarak uygulama üzerinden kontrol edebilir ve dönem içindeki performanslarını takip edebilir.

Üniversite etkinlikleri ve diğer önemli duyurular hakkında anında haberdar olabilir. Sanal Tur modülü ile Kampüsümüzü sanal ortamda gezme ve keşfetme fırsatı elde edebilir.

Üniversite yemekhanesinin günlük menüsünü görüntüleyebilir ve rezervasyon yapabilir. Fakülte ve yemekhane turnikelerinden QR Kod Geçiş Sistemi ile kolayca geçiş yapabilir.

Üniversite sosyal ağlarına (Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube) hızlıca erişebilir. Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) ulaşabilir.

“E-Posta”, “Uzaktan Eğitim”, “Hastane”, “Kütüphane”, “Öğrenci Toplulukları”, “Akademik Takvim”, “Bordro Görüntüleme” ve “Engelli Koordinatörlüğü”ne tek bir platformdan erişebilir. Aday Selçuk modülü ile Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edinebilir.

Üniversite İletişim Merkezine kolaylıkla ulaşarak görüş, talep ve önerilerini iletebilir. Uygulamanın “Asistan” özelliği sayesinde talep ve şikâyetlerini bildirerek hızlı geri dönüş alabilir.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (ANDROİD)

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (İOS)

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi