Selçuk Üniversitesi eski rektörü milletvekili adaylığını açıkladı

Selçuk Üniversitesi eski rektörü milletvekili adaylığını açıkladı
Selçuk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Ak Parti İlçe teşkilatında Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Mustafa Şahin yaptığı açıklamada” Selçuk Üniversitesi rektörlüğü sırasında Konya ve ilçelerini çok iyi tanıdığını. Halkın ne istediğini İyi biliyoruz. Prof. Dr. Mustafa Şahin, “ Türkiye’den çok Dünyanın takip ettiği bu seçimde Cumhurbaşkanımızı ve çok sayıda milletvekili çıkarak Ak Partinin parlamentoda daha kuvvetli bir şekilde yer almasını istiyoruz. Sizlerin duasıyla buradan AK Parti Konya Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum dedi.

AK parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, açış konuşmasında ‘’Mustafa hocamızın aday adaylığından mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Yerel bir milletvekilimizin olmamasının sıkıntısını çekiyoruz. İnşallah Konya milletvekili adayımız olacak Bütün Konya ve ilçeleri ve ülkemizin olduğu gibi Seydişehir’imiz de hak ettiği hizmetleri alacak. Hayırlı olsun’’ dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim dedi. Mustafa Şahin yaptığı açıklamada” Selçuk Üniversitesi rektörlüğü sırasında Konya ve ilçelerini çok iyi tanıdığını. Halkın ne istediğini İyi biliyoruz. Prof. Dr. Mustafa Şahin, “ Türkiye’den çok Dünyanın takip ettiği bu seçimde Cumhurbaşkanımızı ve çok sayıda milletvekili çıkarak Ak Partinin parlamentoda daha kuvvetli bir şekilde yer almasını istiyoruz. Sizlerin duasıyla buradan AK Parti Konya Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum dedi.