Sarayönü Derneği'nden nostalji etkinliği

Sarayönü Derneği'nden nostalji etkinliği
 Muhabir
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kültür-sanat etkinliği düzenliyor. Bayram öncesi çocuklar için “Karne Şenliği” düzenleyen dernek şimdi de büyüklere nostaljiyi yaşatacak.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kurulduğu günden bu yana sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere imza attı.

Sarayönü ilçesinin en büyük sorunlarının başında gelen sosyal etkinlikler noktasında önemli projelere imza atan dernek yeni bir etkinliğe imza atacak.

Voleybol turnuvası, şivlilik etkinliği, ramazan yardımları, depremzedelere yardım ve son olarak geçtiğimiz hafta öğrencilere yönelik “Karne Şenliği” gerçekleştiren Sarayönü Derneği bu kez de büyüklere özel bir program düzenleyecek.

Dernek bayrama özel olarak Sarayönülülere nostaljiyi yaşatacak

Dernek Başkanı Emre Güney; etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada;

“İlçemizin 1964-1985’li yıllarının en önemli sosyal etkinliklerinden biri olan Ceylan Sinemasındaki yazlık sinema günlerini hemşerilerimize yeniden yaşatmak için bir gece düzenlemek istedik Türk Sinema tarihinin unutulmaz filmlerinden biri olan “SÜT KARDEŞLER Gulyabani” filmini hep birlikte yazlık sinemada izlemek için herkesi 20 Haziran Perşembe akşamı Anadolu Meydanı’na (Merkez Park) bekliyoruz..” dedi

sarayonu-dernegi-nostaljiyi-yasatacak-1.jpg