Rota yeniden oluşturuluyor! Yeni yıl tatilinde tur acentaları sizi yalnız bırakmıyor!

Rota yeniden oluşturuluyor! Yeni yıl tatilinde tur acentaları sizi yalnız bırakmıyor!
 Muhabir
Yeni yıl tatilini gezerek geçirmek isteyen vatandaşlar yeni yıla özel hazırlanan turları incelemeye başladı. Yeni yıla az bir zaman kalmasına rağmen hala nereye gideceğine karar veremeyenler için Konya Pınar Turizm işletmecisi Oktay Altay yeni yıl tur...

Yeni yıl tatilini gezerek geçirmek isteyen vatandaşlar yeni yıla özel hazırlanan turları incelemeye başladı. Yeni yıla az bir zaman kalmasına rağmen hala nereye gideceğine karar veremeyenler için Konya Pınar Turizm işletmecisi Oktay Altay yeni yıl turlarında revaçta olan yerleri sizin açıkladı.
Yeni yıla sayılı günler kala tatil planları yapılmaya başladı. 2024’ü karşılarken kış tatilini aradan çıkarmak isteyenler rotasını Bursa- Uludağ, Kayseri- Erciyes gibi kış tatilinin gözde mekanlarına çevirdi. Konya Pınar Turizm yeni yıl kutlamasını unutulmaz kılmak isteyen tatil severlere özel önerilerini açıkladı. Bu sezon yılbaşı turlarında rağbet geçen yıla göre yüzde 115 oranında artış olduğunu söyleyen Konya Pınar Turizm İşletmecisi Oktay Altay yeni yıl tatilini doya doya geçirmek isteyenler için hazırladıkları turları sizler için anlattı.

Konya’da 1 yıldır hizmet veren en yeni tur acentalarından biri olan Konya Pınar Turizm Türkiye’nin dört bir yanına tur düzenleyerek müşterilerinin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Konya Pınar Turizm Yeni yıl kutlamasını unutulmaz kılmak isteyen tatil severlere özel önerilerini açıkladı.

KONAKLAMALI VE GÜNÜBİRLİK TURLAR MEVCUT
Birçok tur çeşitlerinin olduğunu söyleyen Oktay Altay, “Yeni yıl tatili Türkiye’de geçirmek isteyenler için birçok seçeneğimiz mevcut. Konaklamalı veya günü birlik şeklinde misafirlerimize hizmet sunuyoruz. Konaklamalı turlarımız, Bursa-Uludağ turu, Kapadokya- Erciyes kayak turu, Abant-Kartepe-Ormanya kar keyfi turu, Şirince-Kuşadası İzmir turu şeklinde 1 gece 2 gün turlarımız oluyor. Konaklamalı tatil tercih etmek istemeyenler için de seçeneklerimiz bulunuyor. Günübirlik turlarımız da hemen hemen aynı şekilde Abant- Gölcük turu, Ormanya turu, Eskişehir turu, Erciyes kayak turu olmak üzere 4 seçeneğimiz bulunuyor” dedi.

KAR İSTEMEYEN GÜNEYE GİDİYOR
Yeni yıl tatil imkanlarının kar tatiliyle sınırlı olmadığını açıklayan Oktay Altay, “Yeni yıla kar tatiliyle girmek istemeyen misafirlerimizi de unutmadık. Yeni yıla Antalya’da veya yavru vatan Kıbrıs’ta girmek isteyen misafirlerimiz için de seçeneklerimiz var. Kıbrıs turlarımız da İrem Derici konseri, Derya Uluğ Konseri ve Gülden konseri bulunuyor. Antalya turumuz da ise yeni yıla özel hazırlanmış bir gala gecesi bulunuyor” diye açıkladı.

FİYATLARIMIZ GAYET UYGUN
Tur fiyatlarının günümüz ekonomisine göre uygun olduğunu söyleyen Altay, “Yeni yıl turlarının fiyatları gidilecek yere ve konaklamaya göre değişiyor. Konaklamalı yurtiçi tatillerin de fiyatlar 3000 TL ile 3250 TL arasında değişiyor. Bursa- Uludağ turu 3250 TL, 3’lü kar keyfi 3250 TL, İzmir turu 3000 TL, Kapadokya- Erciyes turu 3000TL. Günübirlik turlarımız da ise Erciyes kayak turu 1200 TL, Maşukiye Ormanya turu 1200 TL, Gölcük Abant turu 1350 TL, Eskişehir turu 950 TL şeklindedir. Kıbrıs tatilinde ise fiyatlar günlük bir şekilde değiştiği için misafirlerimizin rezervasyonu sırasında net fiyatları söyleyebiliyoruz. Paket fiyatlarımızda otel, uçak ve transfer ücretleri fiyata dahil” ifadelerini kullandı. -Buse Aşcı