Resmi Gazete 'de yayımlandı! Konya'ya yeni bir atama yapıldı!

Resmi Gazete 'de yayımlandı! Konya'ya yeni bir atama yapıldı!
Resmi Gazete'nin 15.09.2023 tarihli (bugün) kararına göre bazı kurumlara yeni atamalar yapıldı. Yapılan değişikliklere göre, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yeni bir isim atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısı yayımlandı. Yeni alınan kararlara göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki 12 İl Tarım ve Orman Müdürü görevden alındı. Konya dahil olmak üzere bazı illere ise yeni isimler atandı.

KONYA'NIN YENİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ KİM OLDU?

Resmi Gazetede yayımlanan yeni karara göre;

Konya İl Tarım Müdürlüğüne Ali Ergin'in yerine, Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen atandı.

Peki, Duran Seçen kimdir? Hangi görevlerde bulundu? İşte detaylar...

DURAN SEÇEN KİMDİR ?

1974 yılında Kırşehir Merkeze Bağlı Ulupınar Köyünde doğdu. Ulupınar Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Ankara Kurtuluş Lisesi'nden, 1995 yılında ise Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

1997 yılında İstanbulda göreve başlayan Duran Seçen, 2001 yılında itibaren halen Kırşehir de Ziraat Mühendisi, Şube Müdürü ve Proje Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

Memuriyet hayatı boyunca Tarım ve Orman Bakanlığımızın açmış olduğu birçok hizmet içi eğitim kursuna katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Valilerimiz tarafından birçok Teşekkür Belgesi ve Takdir Belgesi ile ödüllendirildi. 23.06.2021 tarihinde İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başlayan Duran Seçen evli ve iki çocuk babasıdır.

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi