Peter Pan Ve Tinkerbell’e Konya’dan Yoğun İlgi!

Peter Pan Ve Tinkerbell’e Konya’dan Yoğun İlgi!
 Muhabir
Eskişehir Çocuk Tiyatrosu oyuncuları Çınar Sanat Atölyesi iş birliğinde; Aileler ve çocukları için "Peter Pan ve Tinkerbell" adlı oyunu sahneledi.

Konya Ted Koleji ev sahipliğinde, Çınar Sanat Atölyesi iş birliğinde, çocuklar ve aileleri için "Peter Pan" adlı tiyatro oyunu sergilendi. Sergilenen 'Peter Pan ve Tinkerbell' adlı tiyatro oyunu sonrası çocuklar Eskişehir Çocuk Tiyatrosu oyuncuları ile hatıra fotoğrafları çektirdiler. Sergilenen oyuna vatandaşlar ilgi göstererek yoğun katılım sağladılar.

‘KONYA SEYİRCİSİ ÇOK FARKLI’

Konya seyircisinin farklı olduğunu ifade eden Eskişehir Çocuk Tiyatro Sorumlusu Emir Özkan, “Bizim için çok keyifli bir oyundu. Konya seyircisi gerçekten çok farklı. Onlara karşı oynamak hem heyecan verici hem de mutlu ediyor. ‘Peter Pan ve Tinkerbell’ oyunu ile birlikte çocuklarımıza aileyi ve sevgiyi aşılamak bizim amacımızdı. Çocuklarımızın izlediklerinden sadece eğlenceyi almalarını değil, tiyatronun amacı olan mesajı da almalarını istiyoruz. Bizler çocuklarımıza hem bu mesajı verip yanı sıra da eğlendirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

‘PETER PAN OYUNU İLE

AİLENİN ÖNEMİNİ ANLADIK’

İzlediği oyun ile ailenin önemini anladığını açıklayan Tiyatro izleyicisi Deniz Başar, “Peter Pan ve Tinkerbell’i izlediğimde ailenin ve sevginin ne kadar önemli olduğunu anladım. İzlediklerim sonrasında ailemden gizli bir şeyler yapmamam gerektiğini, onlara her koşulda haber vermem gerektiğinin önemini anladım. Oyuncular bizler ile interaktif yaparak oyuna katılım sağlamamızın yanı sıra bizleri çok eğlendirdi. Oyuncular ve Çınar Sanat Atölyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘SEVGİNİN ÖNEMİ AŞILANDI’

İzledikleri oyundan keyif aldıklarını vurgulayan Tiyatro izleyicisi Yağmur Başar, “Peter Pan, Tinkerbell, Tom ve Kaptan Kancayı izlerken ailenin ne kadar önemli olduğunu anladım. Oyunu izlerken içerisinde yaptığımız danslar beni çok etkiledi. Oyunda papağan yerine kukla oynatılması beni çok mutlu etti. Bende vantrolog olmayı isteyen biri çocuk olarak dikkatimi çekti. Oyuncular oyun boyunca bizleri güldürerek ailenin önemi ve sevgiyi bize aşıladılar. Eskişehir Çocuk Tiyatrosu ve Çınar Sanat Atölyesi ekibine buradan çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR EĞLENEREK ÖĞRENDİLER!

Tiyatroda eğlenirken değerler kazandığını ifade eden Tiyatro izleyicisi Öykü Sena, “İzlediğimiz Peter Pan ve Tinkerbell ile ailenin önemi ve sevginin değerin neler olduğunu anladık. Bu oyun ile sadece eğlenmekten ziyade öğretici noktaları ile biz çocuklara değer kazandırdığını düşünüyorum. Oyuncuların biz çocuklar ile olan iletişimi beni çok mutlu etti. Hepimiz ile ayrı ayrı eğlenerek fotoğraf çekinmeleri çok güzeldi. Eskişehir Çocuk Tiyatrosu ve Çınar Sanat Atölyesi ekibine bu sebeple teşekkür etmek istiyorum” dedi.

-Abdil Emiroğlu