Ödünç Araba İstemeye Son! Konya’da Spark Arı Dönemi Başlıyor…

Ödünç Araba İstemeye Son! Konya’da Spark Arı Dönemi Başlıyor…
 Muhabir
Kent Plaza AVM’de gerçekleştirilen basın lansmanında görücüye çıkan Spark Arı elektrikli araçlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MÜSİAD üyesi 220 iş insanının "2042 Karbon Nötr Şehir Konya" vizyonuyla kurduğu Konya Elektrikli Araçlar A.Ş'nin, %100 elektrikli araçlarla, paylaşımlı mikro mobilite çözümü olarak ortaya koyduğu "Spark Arı" Projesi 9-10 Mart 2024 tarihlerinde Kent Plaza AVM'de ilk defa görücüye çıktı.

KONYALILARA DEV HİZMET

Kent Plaza AVM’de gerçekleştirilen basın lansmanında görücüye çıkan Spark Arı elektrikli araçlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Dakikalık kullan - bırak araçlar çok sevildi. Araçlar hakkında bilgi almak isteyenler stant yetkililerinden araç özelliklerini dinledi.

Anlık ulaşılabilirlik ve kolaylığı ön planda turan Spark Arı, esnek kiralama seçenekleriyle Konyalılara alternatif sunuyor. Mini elektrikli otomobiller yüzde yüz elektrikli ve 90 km/h hıza kadar ulaşıyor. 150 km kadar ulaşan araçlar kolay kullanımıyla ilgi odağı oldu. Tıpkı bin binler gibi Spark Arı’da çok geçmeden Konya sokaklarında görülecek.

NASIL KİRALANACAK

Dakikalık araç kiralama hizmeti Spark ARI projesi vatandaşların araç ihtiyacına hızlı çözümler sunacak. “Saniyeler içinde kirala, dakikalarca gez” sloganıyla öne çıkan Spark Arı araçlara Kent Plaza AVM, Bosna Hersek Mahallesi, Selçuk Üniversitesi ve Meram Yeni Yol’da ulaşılabilecek. Spark ARI Android ve iOS olmak üzere mobil cihazlara indirilebilecek. Qr kod okutularak uygulama üzerinden aşamaları takip ederek kolaylıkla araç kiralama hizmeti gerçekleştirilecek.

-Büşra GÜLTAŞ