Müge Anlı’ya Katılan Konyalı Aileden Şok İddia!

Müge Anlı’ya Katılan Konyalı Aileden Şok İddia!
 Muhabir
Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı’ya katılan Konyalı aile iddiası ile tüm Türkiye’yi şoka uğrattı. Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda son gelişmeler neler? İşte tüm Türkiye'nin konuştuğu o olay...

28 Şubat Çarşamba günü ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya’da 1.5 aydır kayıp olan 21 yaşındaki Kezban Ünal aranıyor. Kezban 5 yaşındayken anne ve babasının bakıma muhtaç olması sebebiyle 2008 yılında hala Hacer Dursun’un yanına taşınan aile 16 yıldır Hacer Dursun ve ailesi ile birlikte yaşıyor.

İddiası ile tüm Türkiye’yi şok eden hala Hacer Dursun, 21 yaşındaki yeğeni Kezban’ı 25 yıllık kocası Hüseyin Dursun’un kaçırdığını söyledi. 1,5 aydır hem yeğeni Kezban’a hem de eşinden haber alamadıklarını söyleyen Hacer Dursun, “Daha önce de 2-3 gün eşimden ve yeğenim ortadan kayboldu. Jandarmaya kayıp başvuru yaptığımız için Antalya otobüsünde bulundular ve geri döndüler. 25 yıllık eşim olan Hüseyin Dursun’un yeğenimi kandırdığını ve yine büyükşehirlere gittiklerini düşünüyorum” dedi.

Kezban'ın bakıma muhtaç anne ve babasından yürek burkan o video;