Milyoner Rabia'nın adı Konya'daki o sokağa verilecek!

Milyoner Rabia'nın adı Konya'daki o sokağa verilecek!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruya doğru yanıtı vererek büyük ödülü kazanan Konyalı Rabia Birsen Göğercin tüm Türkiye'nin gönlüne taht kurdu. Memleketi Konya'da bu başarıya kayıtsız kalmadı...

Geçtiğimiz günlerde, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 4 yıl sonra tarihi bir geceye şahit olundu. 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, 1 milyonluk soruyu doğru cevaplayıp büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada 1 milyon liralık soruyu doğru cevaplandırarak ödülün sahibi olan Konyalı Rabia Birsen Göğercin, elde ettiği başarıyla hem tüm Türkiye'nin hem de doğup büyüdüğü köyünün gururu oldu.

Konya'nın Hüyük İlçe Belediyesi'nden Rabia için bir atak geldi. Hüyük ilçesinde Rabia'nın babasının yaşadığı sokağa, Kim Milyoner Olmak İster yarışması milyoneri, Rabia Göğercin'in isminin verileceği duyuruldu.

Ayrıca Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, 15 Eylül (bugün) tarihinde Hüyük Belediyesi tarafından düzenlenen "Kırmızı Altın Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali'ne" Rabia Gövercin'i de davet etti.

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi