Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti'den aday adayı

Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti'den aday adayı
2002-2018 yılları arasında AK Parti Sinop ve Konya Milletvekili Danışmanlığı görevleri ile Meclis’te bulunan, Konya sivil toplumunun tanınan isimlerinden Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

2002-2018 yılları arasında AK Parti Sinop ve Konya Milletvekili Danışmanlığı görevleri ile Meclis’te bulunan, Konya sivil toplumunun tanınan isimlerinden Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar TBMM’de milletvekili danışmanlığı görevinde bulunan, Konya sivil toplumunun ve siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.

“Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve milletimizle paylaştığı ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunun hayata geçirildiği, milletimiz için tekrar yeni bir sayfanın açılmaya başladığı bu dönemde, önümüzdeki seçim şüphesiz ki, cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir” diyen Mehmet Akif Yılmaz, hizmet kervanında yer almak için aday adayı olduğunu vurguladı.

"Sömürgeci güçlerine rest çekmiş"

Son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını, hamle üstüne hamle gerçekleştirildiğini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akif Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Savunma sanayiinden, Mavi Vatana, Kıbrıs’tan, Azerbaycan’a, Libya’dan, Bosna’ya, Filistin’den Kerkük’e, Balkanlardan orta Asya’ya, Türk ve İslam Dünyasına atılım üstüne atılım yapmıştır. BM’de 'Dünya beşten büyüktür' diyerek dünyanın, tüm mazlumların hakkını, hukukunu korumak için emperyalist ve sömürgeci güçlerine rest çekmiş, sözlerini esirgememiştir. Hz. Mevlana’nın tabiriyle pergelin iğneli ayağı sabittir ama diğer ayağıyla yetmiş iki milleti dolaşmakta, haklarını savunmaktadır.

"Konyalı kardeşlerimin desteklerine talibim"

Ülkemizin ve İslam dünyasının duasını ve desteğini arkasına alarak önce bölgesel daha sonra küresel bir güç olma yolunda inisiyatifler alarak dünya sahnesindeki yerini almış, dünyanın en önemli liderleri arasında haklı yerini almıştır. İşte böyle kritik bir zamanda halkın içinden çıkan birisi olarak, Konyamızı Ankara’da TBMM’de temsil etmek, hemşehrilerimizin ve şehrimizin yirmi yıldır Milletvekili Danışmanı olarak problemlerini çözdüğümüz gibi bundan sonrada Milletvekili olarak memleketimizin sorunlarına çözüm bulmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek için vefa duygularıyla hayırlı bir yola çıkmış bulunmaktayım. Bu ulvi ve büyük davada yola çıkarken siz Konyalı kardeşlerimin duasına ve desteklerine talibim. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi yine ülkemizin tarihi seçimlerinden birisi olacaktır. Bu seçimde de yeniden tarih yazmak, yeni başarı hikayelerine imza atmak için siz kıymetli hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekler, en kalbi sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.