Küçükgünay ve Birer’den Konya’nın Sesi’ne ziyaret

Küçükgünay ve Birer’den Konya’nın Sesi’ne ziyaret
Saadet Partisi Konya Milletvekili Aday Adayları Mehmet Küçükgünay ve Muhammed Vehbi Birer, Konya’nın Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Aday Adayları Mehmet Küçükgünay ve Muhammed Vehbi Birer, Konya’nın Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür İbrahim Çiçekçi’ye çalışmalar hakkında bilgiler veren Mehmet Küçükgünay, Millet İttifakı ile Türkiye’nin sorunlarının çözüleceğini söyledi.
Küçükgünay, “Saadet Partisi olarak güçlü aday adaylarımız ile sahada çalışmalarımız yaptık. Her zaman söylüyoruz ülkenin sigortası biziz diye. Milli ve manevi şuurla ülkemizi geleceğe taşıyacak kadroya sahibiz. Bu noktada Millet İttifakı’nda da önemli bir yerdeyiz. Diğer partilerle koordineli olarak ülkemiz için çalışıyoruz. Konyamız da bu seçim daha fazla bir teveccüh görüyoruz. Merhum Erbakan Hocamız ile Ecevit koalisyonda nasıl başardılar faydalı işler yaptılarsa, biz de bugün öyle başaracağız” dedi.
Aday adayı Muhammed Vehbi Birer de, esnafın ve gençlerin sorunlarını belirlemek, o sorunların çözümleri masaya getirmek için yola çıktığını belirtti.
Konya’nın Sesi Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Çiçekçi de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Küçükgünay ve Birer’e çalışmalarında başarılar diledi.