Konya'ya yeni bir turizm alanı kazandırılıyor!

Konya'ya yeni bir turizm alanı kazandırılıyor!
Konya turizm faaliyetlerini arttırmak için yeni bir projeye hazırlanıyor. Mülkiyeti Belediyeye ait olan gayrimenkul, minimum 120 odalı, 5 yıldızlı otel yapılmak şartı ile ihaleyle satılacak.

Konya'nın Ilgın ilçesinde mülkiyeti Ilgın Belediyesi'ne ait olan gayrimenkulün satış ihalesi gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin olarak Ilgın Belediyesi tarafından duyurulan ilanda,

"Belediyemize ait 1 adet gayrimenkulün satışı, 2886 sayılı D.İ.K.’nun 36 ve 37. maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile 31.08.2023 Perşembe günü saat 10.00’da Belediye Encümeni tarafından yapılacaktır.

İlk ihaleye katılım olmaz ise ilana gerek kalmaksızın 07.09.2023 Perşembe günü aynı yerde saat 10.00’da Satış işlemi gerçekleştirilecektir.

İhaleye ait şartname, Ilgın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde mesai içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye girmek isteyenler 5.000,00-TL karşılığında ihale şartnamesini alarak doküman alındı belgesini ihale evraklarına ekleyeceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ise şu ifadeleri kullandı:

"Ilgın’ımıza yeni bir turizm alanı kazandırmak için mülkiyeti Ilgın Belediyesi’ne ait olan 877 ada 77 parselde bulunan (Ilgın Endüstri Meslek Lisesi) taşınmazın; Minimum 120 odalı, 5 yıldızlı otel yapılmak şartı ile satış ihalesi gerçekleştirilecektir. Şehrimize değer katacak projeler için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

GAYRİMENKUL SATIŞ İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ!

GAYRİMENKUL SATIŞ İDARİ ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

- Banu Çiçekçi

Kaynak:Konya'nın Sesi