Konya'nın en büyük ve en işlek caddesi trafiğe kapatılıyor!

Konya'nın en büyük ve en işlek caddesi trafiğe kapatılıyor!
 Muhabir
Konya AKOM sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tarih ve saat vererek Konya'nın merkezindeki en büyük ve en işlek caddesinin trafiğe kapatılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yol Yapım Çalışması sebebiyle 2 Ekim tarihinde 00.30 ile 07.00 saatleri arasında Yeni İstanbul Caddesi ile İyikan Sokak birleşiminden, Yeni İstanbul Caddesi ile Elmalı Hamdi Hoca Caddesi birleşimi arasındaki bölümde, Otogar istikametine gidiş yönünde yol araç ayrımına kapatılacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

"Yol Yapım Çalışması Hakkında Duyuru Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Çalışmalar sırasında Yeni İstanbul Caddesi ile İyikan Sokak birleşiminden, Yeni İstanbul Caddesi ile Elmalı Hamdi Hoca Caddesi birleşimi arasındaki bölümde, Otogar istikametine gidiş yönünde yol araç ayrımına kapatılacak olup, trafik yoğunluğu alternatif güzergâhlar üzerinden birleştirilir. 2 Ekim Çarşamba günü 00:30 - 07:00 saatleri arasında Sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmaları rica olunur."