Konyalı Milletvekilinden, Mustafa Özkafa Hakkında Flaş Açıklama!

Konyalı Milletvekilinden, Mustafa Özkafa Hakkında Flaş Açıklama!
 Muhabir
Konya AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Basın toplantısında konuşma yapan Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Seçim süreci resmi olarak farklı bir aşamada yürümeye başladı. 31 Mart seçimlerinde sadece Konya için değil ülkemizdeki Türk İslam dünyası için insanlık için hayırlı olmasını diliyoruz. Konya'mızın vizyonu her zaman için Konya'nın dışına bakar. Konya gibi Türkiye, Türkiye gibi bir dünya sloganımızı daha unutmadık hafızalarımızda taze bir şekilde duruyor. Belediyecilikte aslında geçmişten bugüne üç dönem var bunu zaman zaman sohbetlerimizde konuşuyoruz. Rahmetli Özal dönemine kadar olan 1984 yılına kadar olan belediyecilikte hizmetler biraz sınırlı kalmıştır. 1984'te yerel yönetimlerde reformun süreci başladı ama yarım kaldı” dedi.

Konya’da şehircilik alt yapısını oluşturan başkanlara teşekkür eden Akyürek, Mustafa Özkafa’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Akyürek, “2004 AK Parti dönemi ile birlikte belediyecilikte 3 dönem gerçek manada büyük bir akımın dönemini ülke olarak da şehir olarak da yaşadık. Bir kısmını gördüğümüz geçmişten bugüne Belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. Konya şehircilik alt yapısını onlar oluşturdular. Rahmetli Ahmet Hilmi Nalçacı, Yılmaz Kulluk, Mehmet Keçeciler, Ahmet Öksüz, Halil Ürün, Mustafa Özkafa başkanlarımız şehircilikte birçok güzel hizmete imza attılar. Belli bir altyapı oluşturdular ama burada bulunan arkadaşlarımızın katkısı ve şahitliği belediye başkan arkadaşlarımız hep o dönemlerde birlikte çalışmaya başladığımız arkadaşlar, basın mensuplarının şahitlik ettiği bir süreci Konyamız 2004'ten sonra yeniden farklı bir şekilde yaşamaya başladı. Bu vesileyle Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanımız Mustafa Özkafa’nın bir operasyon geçirdiğini biliyoruz ona da geçmiş olsun diyoruz. Şu anda Malatya Tıp Fakültesi Hastanesi’nde olduğunu biliyorum Allah şifa versin başkanlarımıza hayırlı uzun ömürler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

-Büşra GÜLTAŞ