Konyalı Hanımların Merakla Beklediği Kursun Kayıtları Başlıyor!

Konyalı Hanımların Merakla Beklediği Kursun Kayıtları Başlıyor!
 Muhabir
Konyalı hanımların her dönem merakla beklediği ve yoğun ilgi gösterdiği KOMEK ve ASEM kayıtları nihayet başlıyor. Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar…

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nin (ASEM) 2024 Bahar Dönemi yetişkin kayıtları başlıyor.

Peki KOMEK ve ASEM’lere başvurulara nasıl yapılacak? Başvurular başladı mı? Vatandaşlar bu soruların cevaplarını merak ediyor.

Her dönem başvurular açılır açılmaz Konyalı hanımların yoğun talep gösterdiği başvurular 23 Ocak-5 Şubat arasında yapılabilecek. KOMEK eğitimleri bu yılda hem yüz yüze hem online eğitimle verilecek.

Her yıl branşlarını daha fazla artırmaya çalışan KOMEK, bu yıl 725 branş, 83 merkez, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu ile bir milyon 424 bin 24 katılımcıyı ağırlayacak.

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

KOMEK ve ASEM için bahar dönemi kayıtları 23 Ocak’ta başlayacak ve 5 Şubat’ta sona erecek. www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresi üzerinden alınacak kayıtların sona ermesinin ardından eğitimlerin güncel takvimden öğrenilmesi bekleniyor. •Büşra Gültaş