O güne plan yapmayın! Fuara davetlisiniz!

Konya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan etkinlik bir bir belli olmaya başladı. Konyalı çocukları dört gözle beklediği fuarın tarihi netleşti.
Selçuklu Kongre Merkezi'nde 23-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Çocuk Kitap Günleri’ne sayılı günler kaldı.
Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin stant açacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kitap Günleri’nde söyleşiler, atölye çalışmaları, çeşitli sahne etkinlikleri yapılacak.
BAŞKAN ALTAY'DAN FUARA DAVET
Konya Büyükşehir Başkanı Uğur İbrahim Altay sosyal medya hesabı üzerinden Konyalı minikleri fuara davet etti. Başkan Altay paylaşımında, "Sevgili çocuklar; 23-27 Nisan tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Çocuk Kitap Günleri’ne sayılı günler kaldı! Hayal gücünüzü büyütecek, rengârenk kitaplarla tanışacağınız bu güzel buluşmaya hepinizi bekliyorum."
Sevgili çocuklar;
— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) April 15, 2025
23-27 Nisan tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Çocuk Kitap Günleri’ne sayılı günler kaldı! ????
Hayal gücünüzü büyütecek, rengârenk kitaplarla tanışacağınız bu güzel buluşmaya hepinizi bekliyorum. pic.twitter.com/XYheNL35qQ