Konya’dan hangi ülkelere direk uçuş var! İşte o ülkeler...

Konya’dan hangi ülkelere direk uçuş var! İşte o ülkeler...
Konya’dan hangi ülkelere direk uçuş var! İşte o ülkeler; Gurbetçi trafiğinin yaklaşması ile Konya’dan Avrupa ülkelerine uçak firmaları sefer hazırlığına başladı.

Gurbetçi trafiğinin yaklaşması ile Konya’dan Avrupa ülkelerine uçak firmaları sefer hazırlığına başladı. Konya’dan Türk Havayolları’nın SunExpress’in, Pegasus’un turları bulunuyor.

Mevcutta Hollanda gibi ülkelere haftada bir seferler de bulunuyor. Konyaninsesi.com.tr ekibi olarak Konya’dan aktarmasız seyahat edebileceğiniz ülkeleri, havayolu firmalarını ve uçak bilet fiyatlarını sizin için derledik.

Köln-Bonn'a direkt uçuşlar

Türk Hava Yolları (Star Alliance) tarafından sunulmaktadır. Bu, yaz ayında başlayan ve Ekim ayında sona eren sezonluk bir rotadır. Düsseldorf ve Stuttgart'a SunExpress ile uçabilirsiniz.

Danimarka uçuşları

Kopenhag, Konya'dan direkt uçuşları olan Danimarka'daki tek destinasyondur. Pegasus veya SunExpress ile Kopenhag'a aktarmasız uçabilirsiniz.

Hollanda uçuşları

Konya'dan Hollanda'ya direkt uçuşlarla ulaşabileceğiniz şehir Amsterdam'dır. Amsterdam'a direkt uçuşlar Pegasus tarafından sunulmaktadır. Temmuz ayında başlayan ve Ekim ayında sona eren sezonluk bir rotadır.

İsveç uçuşları

İsveç içinde Konya'dan direkt bağlantısı olan Stockholm (Arlanda) olan 1 destinasyon var. Stokholm'e (Arlanda) direkt uçuşlar SunExpress tarafından sunulmaktadır. Haziran ayında başlayan ve Ekim ayında sona eren sezonluk bir rotadır.

Kaynak:Konya'nın Sesi