Konya'daki Yangın Cinayeti Gizlemek İçinmiş!

Konya'daki Yangın Cinayeti Gizlemek İçinmiş!
 Muhabir
Konya’da geçtiğimiz günlerde Yazır mahallesinde bulunan Mustaş sitelerinde yangın çıkmıştı. Yangının sebebi belli oldu. İşte detaylar…

Konya merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Yazır mahallesinde Mustaş Siteleri'nin altında bir işyerinde yangın çıktı. Sabah Gazetesi Tolga Yanık’ın haberine göre; 59 yaşındaki Mustafa Geyikpınar çıkan yangında hayatını kaybetti. Yapılan otopside vücudunda bıçak izlerine rastlanan Mustafa Geyikpınar’ın arkadaşı 48 yaşındaki Feyzullah Kumru tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Geyikpınar ile kavga ettikten sonra cinayeti işleyip iş yerini yaktığı öğrenildi.

Mustafa Geyikpınar'ın cenazesi otopsi işlemleri için Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan incelemede Geyikpınar'ın vücudunda bıçak izlerine rastlanıldı.

Soruşturmayı derinleştiren polis, Geyikpınar'ın öldürüldükten sonra işyerinin ateşe verildiği ihtimali üzerine çalışma yaptı.

Bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran polis, Geyikpınar'ın en son meslektaşı ve arkadaşı Feyzullah Kumru ile bir araya geldiğini belirledi.

Polis, çok geçmeden Feyzullah Kumru'yu gözaltına aldı. Kumru ifadesinde, Geyikpınar ile otururken alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, Geyikpınar'ı bıçaklayıp, öldürdükten sonra ise yangın süsü vermek için işyerini ateşe verdiğini söylediği iddia edildi.

Feyzullah Kumru emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Sabah Gazetesi