Konya'da, Partilerin İl Başkanları İddialı!

Konya'da, Partilerin İl Başkanları İddialı!
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasana Angı, Cumhuriyet Partisi Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Pazar günü açıklanan milletvekili aday listelerini değerlendirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasana Angı, Cumhuriyet Partisi Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Pazar günü açıklanan milletvekili aday listelerini değerlendirdi.

Bu bir bayrak yarışı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmasıyla birlikte seçim çalışmalarının startını verdiklerini ifade etti. Türkiye geneli listelerde yüzde 65 oranında değişikliğe gidildiğini vurgulayan Başkan Angı, Konya’dan ise 10 yeni ismin milletvekili adayı olarak gösterildiğini dile getirdi. Başkan Hasan Angı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleriyle 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için milletvekili adaylarımızı belirledik. Mevcut 10 milletvekilimizden 5’i yeni listemizde yer alırken, 10 yeni adayımızı da saflarımıza kattık. Bu bir bayrak yarışı. AK davamızı en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 27. dönemin sonunda görev süresi dolan tüm vekil arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni adaylarımıza ise başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Yüzyılı’na Konya’dan imzamızı atacağız

Aday tanıtım toplantısının bugün Ankara Arena’da yapılacağını hatırlatan Başkan Hasan Angı, saha çalışmalarına hız kazandırdıklarını vurguladı. Angı, “Takvim açıklandığı ilk günden itibaren seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturarak çalışmalarımızı başlattık. Seçime yaklaşık bir ay kaldı. Bundan sonraki süreçte milletvekili adaylarımız ve tüm teşkilatlarımızla yoğun bir şekilde saha çalışmaları gerçekleştirerek şehrimizde girmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız. Allah’ın izni, aziz milletimizin ve kıymetli hemşerilerimizin büyük desteğiyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde sandıkları patlatacak, Türkiye Yüzyılı’na Konya’dan imzamızı atacağız” diye konuştu.

Konya’daki oy sıralamamızdan hemşerilerimiz son derece memnundur

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Partisinin Genel Merkez tarafından yapılan Milletvekili aday sıralamasını değerlendirerek, “Konya’daki aday sıralamamızdan, partililerimiz ve hem şehirlerimiz son derece memnun. Millet İttifakı olarak birlikte çalışıp Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Konya Milletvekili aday sırlamamamızda hiçbir sorun yok. Memnuniyetle karşılandı. 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Konya’dan çok daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Listemiz oldukça kuvvetlidir. İktidarımızda başta Konya’mızın tarımsal sulama sorunu olmak üzere bütün sorunlarının çözümüyle birlikte, halkımızın derdiyle dertlenip sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Milletvekili adaylarımızın her biri Konya kamuoyunda bilinen insanlardan oluşmaktadır. Birleştirici ve kucaklayıcı bir siyaset anlayışıyla güzel bir seçim süreci geçirip, halkın iktidarını birlikte sağlayacağız. Konya’da bir önceki seçimden daha fazla oy alacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Ulusoy: Konya'dan 5 milletvekili çıkartacağız

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Konya'dan 5 milletvekili çıkartacaklarını ifade etti. Ulusoy; "Türkiye çöküş dönemi yaşıyor. Eğitim, ekonomi, adalet bu temel konu başlığında çok ciddi sorunlar var. Konya'mız da bu sorunlardan fazlasıyla etkiliyor. Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bu sorunlara çözümler getireceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşenenir'in öncülüğünde çalışmalarımızı düşünüyorum. Konyalı hemşerilerimizin İYİ partiye destek vereceğine inanıyorum ve her vatandaşımızı sandıklara davet ediyorum. Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy İYİ Parti'ye. Millet İttifakı olarak 2023 Genel Seçimlerinden güçlü ve iktidar olmuş şekilde çıkacağız. Bu seçim Türkiye için kader seçimdir. Konya'dan en az 5 milletvekili çıkartmak istiyoruz. Çok güçlü adaylarımız var. Ünal Karaman Konya'nın çıkardığı en önemli spor adamlarından biridir. Aynı zamanda bir ülkücü olarak hepimizin abisidir. Çarşıda, pazarda, sahada kendisine büyük bi teveccüh var. Konya'da kendisinin bir karşılığı olmadığı söylentileri asılsızdır." İfadelerini kullandı. ÖZEL HABER- HALİL YILMAZER